Aplicam filtrul...

Vitamina K | Gama produse si informatii complete

Filtreaza produsele
Mena Q7 Vitamina K2 naturala 30 cps

26,90 lei

Adauga in cos
In stoc furnizor rapid
Vitamina K1 100mg 100 tablete Solgar

30,90 lei

Adauga in cos
In stoc furnizor
Vitamina K-2 100mcg 60 capsule GNC

126,90 lei

Adauga in cos
In stoc furnizor
Vitamin K-2 100mcg, 60tab, Kal

112,90 lei

Adauga in cos
In stoc magazin
Super Vitamina K2 60 capsule KONIG Nutrition Laboratorium Ltd.

84,90 lei

Adauga in cos
In stoc magazin
Dacă ați citit despre vitaminele A, B, C, D, și E, s-ar putea simti ca ne-am ratat cateva vitamine ca am sari peste vitamina K. Dar nu există nici o vitamina F prin J (cel puțin nu încă ). Vitamina K este numita după cuvântul german pentru coagularea sângelui (coagulare). De fapt, aceasta este, probabil, cea mai comună legătura pe care oamenii fac cu vitamina K-le asociaza aceasta vitamina cu procesul de coagulare a sângelui. Vom explica mai multe despre această funcție de vitamina K "Rolul în sprijinul sănătății" noastre secțiunea de mai jos. Cu toate acestea, este important să se știe că vitamina K face o varietate de contribuții unice pentru sănătatea noastră și cunoștințele noastre despre aceste contribuții au fost extinderea în moduri noi și neașteptate.
Există trei tipuri de bază de vitamina K. Numele lor sunt comune K1, K2 și K3.
Forma K1 de vitamina K se gaseste in alimentele vegetale, și 44 din WHFoods noastre sunt alimente vegetale care servesc ca surse excelente, foarte bune, sau bune de vitamina K! Multe dintre cele mai bune surse noastre acestei vitamine sunt legumele verzi (inclusiv 16 surse excelente); acest lucru are sens bun, deoarece K1 este necesară pentru plante verzi pentru a efectua procesul de fotosinteză. Forma K2 de vitamina K este fabricata din K1 si K3 de bacterii și alte microorganisme. Acesta poate fi, de asemenea, făcute în corpul uman printr-un proces de conversie care implică K1 și K3.
In alimentele vegetale, nu veți găsi K2 mult preformat, cu excepția cazului în acele alimente vegetale au fost fermentate sau altfel transformate de bacterii sau alte microorganisme. Anumite microorganisme se pot converti K1 in K2. Un exemplu foarte bun este Bacillus natto. Aceasta bacterie poate converti K1 in K2 si este adesea folosit în producția de produse din soia fermentate. De fapt, această practică este atât de comună încât veți găsi, uneori, cuvântul "natto" fiind folosit pentru a se referi la aceste alimente. soyfoods bifidobacterii de pe WHFoods noastre lista, inclusiv tempeh si miso-pot conține cantități semnificative de K2. (Și, ca alimente vegetale, ele conțin, de asemenea in mod natural K1.) Cele mai multe dintre noastre WHFoods alimente de origine animală conțin, de asemenea, K2, deși sumele sunt relativ mici și insuficiente pentru a le califica drept excelent, foarte bun, sau surse bune de vitamina K.
Un al treilea tip de vitamina, găsit preformat în produsele alimentare, dar în cantități foarte mici, este menadiona, sau vitamina K3. Noi nu avem încă bun de cercetare cu privire la rolul de sănătate al acestor mici K3 se ridică în produsele alimentare.