Se incarca...

Visislim

Filtreaza produsele
Visislim Vitamins 30 cps, Vitaslim

36,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Dren pentru reducerea retentiei de apa, 30 capsule

43,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Light 2 buc + Visislim Vitamins 1 buc, Vitaslim, Pachet Promo

80,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Line 2 Buc + Visisilim Vitamins 1 buc, Vitaslim Pachet Promo

94,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Lady 30 cps Vitaslim

47,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Fitness 30 cps Vitaslim

43,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Line Gum fara zahar 10 buc Vitaslim

9,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Line 30 cps Vitaslim

47,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Beauty 20 cps, Vitaslim

43,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Visislim Light 30 cps, Vitaslim

39,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Pierderea in greutate nu este doar o chestiune de vanitate - este, de asemenea bun pentru sanatatea noastra. Pierderea in greutate ne-ar putea proteja de multe boli legate de obezitate. Înainte de a decide să meargă pe un program de slăbire, avem nevoie pentru a afla motivul pentru greutatea noastră excesivă și pentru a învăța cum să păstreze rezultatele slăbire pentru o perioadă lungă de timp. Cel mai bun mod este de a alege o soluție care ne potriveste cel mai bine, și să rămânem la ea în rutina de zi cu zi.

Plan de actiune
Principalul motiv pentru mulți oameni nu reușesc să în încercările lor de a pierde în greutate este faptul că începe fără un plan de acțiune propriu-zis. Acțiuni haotice și necoordonate nu duc la rezultate bune. Prin urmare, înainte de a începe programul de slăbire ați ales, face un plan de ceea ce, cum și când trebuie făcut.

Motivația
Înainte de a vă învăța cum să piardă în greutate repede, trebuie să te întrebi cât de mult doriți cu adevărat că. Puternică Voința este singurul lucru care vă poate duce prin acest mod cu succes. Slăbire pare foarte greu la început, dar după ce te obișnuiești cu mici schimbări pe care le-ai făcut în viața ta, devine mai ușor. Motivația este principalul instrument.

Stricteţe
Toate metodele de slabit include mai multe sfaturi pe care trebuie să urmeze, în scopul de a obține maximum de eforturile tale. Nu este necesar să se urmeze toate sfaturile - să încerce, totuși, să urmeze cât mai multe dintre ele ca posibil. Dacă sunteți destul de stricte, sfaturile vor deveni parte din rutina de zi cu zi foarte curând. După ce ajunge la greutatea dorita, in urma acestor sfaturi în mod regulat va ajuta să-l păstrați.

Precizie
Precizia este de asemenea foarte importantă. Ai nevoie de nu numai pentru a determina cât de multe kilograme vrei să piardă, dar, de asemenea, în ce fel va realiza acest lucru. După ce ați ales o metodă de slăbire, nu-l schimba înainte de suficient timp a trecut pentru tine de a fi siguri că nu se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Consistență
Tu trebuie să fie consecvente în deciziile și acțiunile tale. Ai putea combina una, două sau mai multe metode de pierdere în greutate, dar nu să le schimbe în perioade scurte de timp. Schimbarea de programe de slăbire pe o regulat eșec garanții de bază și rezultatele nesatisfăcătoare. Un om nu poate încerca toate noi metode de slăbire - altele noi apar in fiecare zi - așa că nici măcar nu ar trebui să încerce să facă asta. Ai nevoie de a alege unul slăbire "rețetă" care vi se potriveste cel mai bine, deci va trebui să obțineți cât mai multe informații posibil.

Alegerea
Până acum ar fi trebuit să devină clar că aveți nevoie pentru a alege o metodă de slăbire, care este potrivit pentru tine. Cum să faci asta? Este simplu - doar intreaba-te ce iti place cel mai bine.

1. Daca sunteti un fan al mâncare bună și le place să mănânce mult, o dieta de slăbire nu este pentru tine. Tu nu va fi capabil să se descurce - este o negare a tot ceea ce iti place. În acest caz, este mai bine să găsească o modalitate de a reduce pofta de mancare, fara eforturi. Acest lucru vă va permite să aducă dieta reveni la normal într-un mod natural - fără limite. Luați în considerare inclusiv mai multe exercitii fizice in rutina de zi cu zi.

2. Dacă nu sunt în măsură să-și exercite suficient si nu sunt prea pretentios la mancare dvs., ați putea fi capabil să rămânem la un regim alimente sănătoase. Reducerea alimentele pe care le mânca, cu toate acestea, forțele automat corpul nostru pentru a comuta la modul "de urgență". Metabolism este încetinit, iar acest lucru ar putea duce la rezultate lente. Ia un supliment alimentar care ar putea îmbunătăți metabolismul.

3. Dacă luați medicamente care duce la cresterea in greutate, cazul tău este destul de specific. Este important pentru a afla ce procesează în corpul dumneavoastră sunt afectate de medicatie - cele care sunt stimulate, si cele care - suprimat. Acest lucru vă va permite să facă un plan de acțiune bun.