Se incarca...
Diabrot 30 cpr Rotta Natura Diabrot 30 cpr Rotta Natura

Diabrot 30 cpr Rotta Natura

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

In lupta cu diabetul, un regim alimentar adecvat nu este suficient. Diabrot este o solutie complexa ce conjuga 3 categorii importante de resurse (extracte din plante, vitamine, minerale) pentru o eficienata maxima. Actioneaza in sensul asigurarii unui nivel optim al glicemiei, protectiei pancreasului si suplimentarea de vitamine de care organismul este privat in regimul specific.
Diabrot ofera un raspuns complet la numeroasele probleme cu care se confrunta pacientii cu diabet de tip II, non insulino-dependent. Printr-o formula unica, Diabrot stimuleaza secretia de insulina, este implicat in reglarea nivelului glicemic, stimuleaza regenerarea celulelor pancreatice, mareste rata de utilizare a glucozei, impiedica absorbtia acesteia la nivel intestinal si elimina din carentele nutritionale cauzate de specificul afectiunii.
Efecte: asigura suportul proceselor de sinteza ale insulinei, asigura protectia celulara la nivel pancreatic, mareste rata de utilizare a glucozei, inhiba rata de absorbtie a glucidelor la nivel intestinal, completeaza nevoile energetice ale organismului.
Recomandat: persoanelor cu diabet de tip II, non-insulino dependent, celor care prezinta disfunctionalitati la nivelul pancreasului, persoanelor cu nivele ridicate ale glicemiei.
Administrare: 1cpr./zi inainte de masa.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review