Se incarca...
Ceai de papadie 50g Dacia Plant Ceai de papadie 50g Dacia Plant

Ceai de papadie 50g Dacia Plant

5,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 8436
  • Brand Dacia Plant

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Păpădia face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu o tulpină cilindrică, goală în interior, fără noduri, terminată cu o inflorescenţă. Frunzele sunt lanceolate, cu marginea inegal scobită, iar florile mari şi galbene se închid seara şi se deschid dimineaţa. Originară din Europa şi Asia, păpădia este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani pentru tratarea diferitelor boli. Astfel, medicina tradiţională arabă o utilizează pentru tratarea afecţiunilor ficatului şi splinei, iar în medicina tradiţională chineză este asociată cu alte plante pentru tratamentul hepatitei. Se mai numeşte crestăţea, floarea-broaştei, flori galbene, lăptucă, lilicea etc.

Contribuie la
- producerea şi eliminarea bilei;
- normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice şi intestinale;
- creşterea poftei de mâncare;
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp;
- accelerarea tranzitului intestinal;
- detoxifierea organismului;
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Precautii
REACŢII ADVERSE:
hiperaciditate gastrică.

Contraindicatii
alergie la păpădie.

ADMINISTRARE:
INTERN:
- pulbere – planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apă.
- macerat la rece – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2-3 căni cu macerat pe zi, cu 30 min. înainte de mese.
- infuzie – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 2-3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 min. înainte de mese.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review