Se incarca...
Set cadou Tea of Hospitality BIO Terre D'Oc Set cadou Tea of Hospitality BIO Terre D'Oc

Set cadou Tea of Hospitality BIO Terre D'Oc

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Un set de degustare care va incanta iubitorii de ceai cu 12 ceaiuri din lume pentru varietatea placerii gustului. O gama unica de arome: fructate, picante, gustoase, florale ... ceai negru din India, ceai verde din Japonia, ceai alb din China, ceai rosu din Africa, rooibos din Africa de Sud. Douasprezece ceaiuri de origine pentru o singura calatorie in care veti explora ceremonii de ceai din intreaga lume.

Ceai rooibos - Africa de Sud 25g
Un ceai suculent cu aroma de vanilie. Frunzele de rooibos sunt fermentate (proces de transformare similar cu cel al ceaiului negru), pentru a dezvolta arome si culoarea rosie (Rooibos inseamna 'arbust rosu' în afrikaans ) si apoi uscate la soare. Infuzia Rooibos este apreciata pentru proprietatile sale antioxidante si bogatia in minerale. Acesta nu contine teina si are o aroma dulce de alune vanilate, o bautura foarte racoritoare servita vizitatorilor in munti (Intaba) in semn de ospitalitate. Imbogatita cu vanilie naturala cu scopul de a accentua dulceata acestor frunze, Rooibosul este consumat fierbinte sau rece adaugat sucului de fructe .
Ingrediente: frunze de rooibos* Africa de Sud* 95%, arome naturale de vanille (5%).
*Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai negru Massala - India 25g
Renumitul "Chai Massala" este pregatit cu ceai negru bio, care este fiert cu zahar in lapte si condimente cum ar fi nucsoara, scortisoara si ghimbir. Acest nectar siropos, aromat si delicios se bea in orice moment al zilei. Ceaiul s-a inradacinat in traditia populara indiana devenind bautura favorita a indienilor care il servesc "englezeste", cu un strop de lapte sau "Indian" cu lapte si condimente. Recunoscute la nivel mondial pentru calitatea si finetea lor ceaiurile negre, fac din India cel mai mare producator de ceai din lume. Chiar si pe strazi, la intalnirile cu prietenii, indienii se bucura de un ceai de la vanzatorii ambulanti.
Ingrediente: ceai negru* India 88,5% , bucatele de scortisoara*, bucatele de ghimbir* si piper roz*, aroma naturala , bucatele de ginseng* si bucatele de cardamom* *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai negru cu citrice - Rusia 25g
Ceaiul rusesc este un amestec de ceaiuri negre din China si Ceylon elaborate special pentru Imperiul Rus. Imbogatit cu esente de citrice si scoarta de copac uscat acest ceai cu infuzii aurii are o aroma de fructe acidulata. Se bea de obicei, foarte picant si dulce, insotit de o felie de lamaie. Rusii au obiceiul de a bea o inghititura de ceai tinand un cub de zahar intre dinti, sau acela de a lua inainte o lingura de dulceata. Prietenii, familiile se aduna in orice moment al zilei, intr-un ritual traditional, acasa, in oras si la tara, sau in fiecare vagon, in fata unui samovar pentru a turna ceaiul concentrat din tchaïnik (plasat in partea de sus a samovarului in care se afla infuzia de plante).
Ingrediente: ceaiuri negre* Asia (92.25%), aroma naturala de coaja de bergamota, coaja de lamaie* 1% si portocala* 1%, arome naturale de lamaie, portocale si mandarine. * Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai verde cu iasomie - Vietnam 25g
In Vietnam, ne place sa amestecam mirosul imbatator de flori iasomie proaspat culese cu dulceata picanta de frunze de ceai verde pentru a crea un ceai cu aroma florala. Conform traditiei stabilita de curtea imperiala de Hue, aceasta s-a mutat la de trei ori pentru a bea ceai. Ceaiul este servit suficient de puternic, un maestru de ceremonii il toarna intr -un bol mare si imediat in boluri individuale mici, pentru a putea descoperi aroma. Aceasta traditie rezervata altadata pentru nobili a devenit dupa secole o traditie populara si culturala: un ceainic fiind intotdeauna gata de a primi un calator sau a aduna in jurul sau familia si prietenii.
Ingrediente: ceai verde Vietnam, flori de iasomie

Ceai alb cu flori de portocal - China 10g
Un ceai rafinat cu arome gurmande de flori de portocal, sarac in teina, ideal pentru a fi degustat dupa-amiaza sau seara. Ceaiul alb nu fermenteaza si nu oxideaza.
Pregatirea acestui ceai are doar doua operatiuni: ofilirea la soare, urmata de uscarea la soare. Bai Mu Dan (bujor alb) se recolteaza primavara si consta in mugurele terminal si floarea urmatoare (culegere imperiala). Frunzele tinere si mugurii sunt acoperiti in partea de jos cu o culoare argintie.
rezervat odata doar pentru imparati si nobili, prima recolta de ceai alb dateaza din secolul al XVIII-lea, dinastia Qing. Aroma sa rafinata de iarba proaspat cosita si flori albe se imbina perfect cu dulceata gurmanda a florii de portocal.
Ingrediente: ceai alb Bai Mu Dan* din provincia Fujian (76%), arome naturale (17%), petale de flori de portocal* (4%), flori de galbenele(3%). *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai verde Genmaicha - Japonia 25g
Ceai verde Genmaicha este un elixir de sanatate si longevitate. Genmaicha este un ceai traditional foarte vechi compus din ceai verde Sencha si boabe de orez expandat cu gust foarte original, fin si delicat de alune verzi la gratar. Ceaiul japonez a fost la origine consumat de calugarii zen in manastiri pentru a putea sa stea treji in timpul meditatiei. Mult timp, aceasta a fost considerata ca o bautura care ascutea spiritul si invita la intelepciune.Ceremonia de la Cha No Yu joaca un rol mare in arta ospitalitatii japoneze si este practicata numai in ocazii de exceptie. In restul timpului, ceaiul verde este o bautura populara in Japonia pentru orice ocazie si in orice moment al zilei.
Ingrediente: ceai verde* Sencha din Japonia 50%, boabe de orez expandat* Japonia 50%. *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai negru cu scortisoara - Sri Lanka 25g
In Sri Lanka, taram al condimentelor, ceaiul negru este foarte adesea parfumat cu scortisoara. Acest ceai negru provine din micile gradini din regiunea centrala a Kandy din Sri Lanka. Provenit din comertul echitabil este cultivat folosind metode traditionale si asigura astfel sanatatea solului si a plantelor reinnoind relatia armonioasa a omului cu natura. Imbogatit cu adevarata scortisoara de Ceylon (Cinnamomum zeylanicum) culeasa in gradinile de ceai odata cu aparitia frunzelor rosii, ceea ce ii creste aroma si gustul, acest ceai negru de culoarea ambrei se armonizeaza perfect cu scortisoara de Ceylon.
Acest ceai negru este intotdeauna oferit vizitatorului ca un semn de ospitalitate, servit cu mult zahar si lapte.
Ingrediente: ceai negru din Sri Lanka* 78,5%, bucatele de scortisoara*, extract de scortisoara* *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai verde cu menta - Tuareg 20g
Ceaiul folosit de Tuaregi este un ceai verde din China (provincia Zhejiang), ale carui frunze de culoare verde inchis, sunt sortate si apoi fin laminate, aceasta metoda ajutand la pastrarea aromei si gustului. Acest ceai verde amestecat cu frunze proaspete de menta are un gust foarte racoritor si poate fi savurat foarte cald si foarte dulce. Nomazii tuaregi din desert ofera acest ceai verde cu menta vizitatorilor ocazionali dupa un ritual strict: trei infuzii sunt servite succesiv in pahare mici, indulcit si amar. Aceste trei ceaiuri simbolizeaza viata, dragostea si moartea: primul este puternic si dulce precum tineretea si dragostea; al doilea este moale si echilibrat ca maturitatea si viata; iar al treilea este amar ca finalul vietii.
Ingrediente: ceai verde Gunpowder* din China 60%, frunze de menta* *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai negru cu vanilie si caramel - Marea Britanie 25g
Inspirat de amestecuri traditionale englezesti, acest ceai negru consistent este indulcit cu o aroma delicioasa de ciocolata caramel si vanilie. Acest delicios ceai cu infuzii de chihlimbar, insotit de un strop de lapte este perfect pentru pauza de ceai din fiecare dupa-amiaza. Acest ceai a fost selectat de Olivier Scala, care provine dintr-o familie de degustatori experti de cinci generatii.
In Marea Britanie, ceaiul este un moment cu adevarat special. Pauza gurmanda si revigoranta, ora ceaiului este de asemenea o traditie de ospitalitate si socializare, o ocazie de a pregati o mica ceremonie, cu biscuiti, briose si dulceata de citrice.
Ingrediente: ceai negru* Asia 95%, arome naturale de vanilie, petale de galbenele*, arome naturale de caramel. *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai negru de migdale si fistic - Uzbekistan 25g
Ceaiul negru puternic cu bucatele de migdale si fistic si aroma de caise aduce cu el in casa dumneavoastra un crampei din aroma ospitalitatii in Uzbekistan.
In Uzbekistan, ceaiul este bautura ospitalitatii si se serveste la orice ora din zi, conform unui ritual specific. Ceaiul este mai intai turnat intr -un pahar si revarsat in ceainic de trei ori. Aceste trei repetitii simbolizeaza " Loy ": pamantul, " Moy ": aerul si " tchai ": ceaiul sau apa .
Ingrediente: ceai chinezesc negru* Asia 92%, arome naturale de migdale, fistic si caise, bucatele de fistic* 1% si migdale* 1%, petale de galbenele* * Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Ceai alb cu piersici si caise - China 10g
Cu un volum uimitor, ceaiul alb China Bai Mu Dan (Bujor alb) este format din mugurul terminal si prima frunza (culesul imperial). Acesta este recoltat in primavara iar mirosul foarte uscat si discret aminteste de florile uscate. Frunzele tinere si mugurii sunt acoperite de culoare argintie pana in partea inferioara. Prepararea are doar doua operatiuni : ofilirea naturala urmata de uscare la soare. Rezervata odinioara doar pentru imparati si nobili, prima recolta de ceai alb dateaza din secolul al XVIII-lea, dinastia Qing. Gustul sau rafinat de iarba cosita si de flori albe se imbina frumos cu fructe si arome delicate de piersici si caise.
Ceaiul alb este un produs de lux, o ofranda de ceai, un gest de politete si respect in China catre vizitatori. Acest ceai a fost selectat de Olivier Scala, care provine dintr-o familie de degustatori experti de cinci generatii .
Ingrediente: ceai alb Bai Mu Dan* din provincia Fujian 80% , arome naturale de piersici* 10% si caise* 10%. * Ingrediente provenite din agricultura ecologica

Ceai rosu Earl grey - China 25g
Un delicos ceai organic Earl Grey aromatizat cu bergamota. Ceaiul rosu, numit ceai negru in Occident, este un ceai rosu , plin de rotunjime si aroma . Qi ' Men , cel mai renumit ceai rosu, cunoscut astazi sub numene de Keemun in limba engleza, este originar din provincia Anhui situata la vest de Shanghai. Considerat din vechime unul dintre cele mai bune ceaiuri rosii (in 1915 a primit medalia de de aur la targul international din Panama ), este fabricat cu ajutorul unui procedeu special, care permite obtinerea de fasii subtiri de frunze, fara a le rupe. Aroma sa imbina perfect gustul de fructe si gustul usor piperat de coaja de bergamota.
Qi'Mén* (ceai rosu din provincia chinezeasca Anhui) 93,25%, aroma naturala de bergamota, pétale de albastrele* si de floarea soarelui*, extract natural de flori de portocal* *Ingrediente provenite din Agricultura ecologica

O intreaga lume a aromelor si culorilor vi se dezvaluie cu ajutorul ceaiurilor si colectiilor speciale Terre D’oc. Pentru Terre d’Oc un ceai este unul dintre cei mai buni ambasadori ai culturii din intreaga lume. Traditionale, simple sau fructate, realizate din ingrediente organice si naturale atent selectate ceaiurile Terre D’Oc sunt produse naturale ce pot fi oferite sau pastrate pentru sine, fiind o invitatie de a impartasi cu prietenii momente unice si delicioase.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review