Se incarca...
Ceai rooibos cu vanilie Africa de Sud BIO 100g Terre D'Oc Ceai rooibos cu vanilie Africa de Sud BIO 100g Terre D'Oc

Ceai rooibos cu vanilie Africa de Sud BIO 100g Terre D'Oc

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Un ceai suculent cu aroma de vanilie. In regiunea Cederberg, acestea sunt recoltate manual din ianuarie pana in martie. Frunzele sunt fermentate (proces de transformare similar cu cel al ceaiului negru), pentru a dezvolta arome si culoarea rosie (Rooibos inseamna 'arbust rosu' în afrikaans ) si apoi uscate la soare. Imbogatita cu vanilie naturala cu scopul de a accentua dulceata acestor frunze, Rooibosul este consumat fierbinte sau rece adaugat sucului de fructe .

Din China in India, din Japonia in Rusia, din Vietnam in indepartatul Uzbekistan, o excursie de-a lungul aromelor ceaiurilor din intreaga lume, prezentata in cutii frumoase de colectie, cu sfaturi pentru pregatirea si servirea ceaiului, ceaiurile Terre D'Oc reprezinta o mica istorie a ospitalitatii de-a lungul intregului glob.

Ceai al ospitalitatii - Bosimanii - primii locuitori ai Africii de Sud consuma si cultiva din timpuri vechi in aceasta regiune. Infuzia Rooibos este apreciata pentru proprietatile sale antioxidante si bogatia in minerale. Acesta nu contine teina si are o aroma dulce de alune vanilate, o bautura foarte racoritoare servita vizitatorilor in munti (Intaba) in semn de ospitalitate.

Preparare: se infuzeaza cu apa la 75 de grade timp de 3 minute

Ingrediente: frunze de rooibos* Africa de Sud* 95%, arome naturale de vanille (5%).
*Ingrediente provenite din Agricultura ecologica

Certificare: ECOCERT SAS F-32600.

O intreaga lume a aromelor si culorilor vi se dezvaluie cu ajutorul ceaiurilor si colectiilor speciale Terre D’oc. Pentru Terre d’Oc un ceai este unul dintre cei mai buni ambasadori ai culturii din intreaga lume. Traditionale, simple sau fructate, realizate din ingrediente organice si naturale atent selectate ceaiurile Terre D’Oc sunt produse bio si naturale ce pot fi oferite sau pastrate pentru sine, fiind o invitatie de a impartasi cu prietenii momente unice si delicioase.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review