Se incarca...
Ceai alb cu flori de portocal China BIO 40g Terre D'Oc Ceai alb cu flori de portocal China BIO 40g Terre D'Oc

Ceai alb cu flori de portocal China BIO 40g Terre D'Oc

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Un ceai rafinat cu arome gurmande de flori de portocal, sarac in teina, ideal pentru a fi degustat dupa-amiaza sau seara. Ceaiul alb nu fermenteaza si nu oxideaza.
Pregatirea acestui ceai are doar doua operatiuni: ofilirea la soare, urmata de uscarea la soare. Bai Mu Dan (bujor alb) se recoltează primavara si consta in mugurele terminal si floarea urmatoare (culegere imperiala). Frunzele tinere si mugurii sunt acoperiti in partea de jos cu o culoare argintie.

Certificare bio: Ecocert

Din China in India, din Japonia in Rusia, din Vietnam in indepartatul Uzbekistan, o excursie de-a lungul aromelor ceaiurilor din intreaga lume, prezentata in cutii frumoase de colectie, cu sfaturi pentru pregatirea si servirea ceaiului, ceaiurile Terre D'Oc reprezinta o mica istorie a ospitalitatii de-a lungul intregului glob.

Ceai al ospitalitatii - rezervat odat doar pentru imparati si nobili, prima recolta de ceai alb datează din secolul al XVIII-lea, dinastia Qing. Aroma sa rafinata de iarba proaspat cosita si flori albe se imbina perfect cu dulceata gurmanda a florii de portocal.

Preparare: acest ceai rafinat necesită apa incalzita la 60 - 70 grade C si un timp de infuzie lung (niciodată mai putin de 7 minute, chiar 15 minute pentru cei care au rabdare sa astepte) .

Ingrediente: ceai alb Bai Mu Dan* din provincia Fujian (76%), arome naturale (17%), petale de flori de portocal* (4%), flori de galbenele(3%)
*Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Certificare: ECOCERT SAS F-32600.

O intreaga lume a aromelor si culorilor vi se dezvaluie cu ajutorul ceaiurilor si colectiilor speciale Terre D’oc. Pentru Terre d’Oc un ceai este unul dintre cei mai buni ambasadori ai culturii din intreaga lume. Traditionale, simple sau fructate, realizate din ingrediente organice si naturale atent selectate ceaiurile Terre D’Oc sunt produse bio si naturale ce pot fi oferite sau pastrate pentru sine, fiind o invitatie de a impartasi cu prietenii momente unice si delicioase.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare