Se incarca...
Allicin Flavin7 100 capsule Vitacrystal Allicin Flavin7 100 capsule Vitacrystal

Transport gratuit

Allicin Flavin7 100 capsule Vitacrystal

311,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 20475
  • Brand Vita Crystal

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Substanţa activă cea mai importantă din usturoi
Efectele terapeutice ale usturoiului sunt rezultatul efectului a celor peste 200 de tipuri de compuşi biologici activi (vitamine, minerale, aminoacizi si enzime) conţinute în usturoi. Din punct de vedere biochimic cel mai activ dintre cele peste 100 de tipuri de compuşi de sulf este aliina, iar agentul său cel mai puternic este alicina, cu efect antibiotic pronunţat, care se eliberează în timpul digestiei, în urma efectului enzi- mei alinază care transformă aliina din plantă.

Rezultatele ultimelor cercetări cu privire la proprietăţile chemopreventive ale alicinei !
Scopul studiului prezent a fost compararea eficienţei chemopreventive a prafurilor obţinute din usturoi, pe baza nivelului compuşilor de sulf activ conţinut. La începutul perioadei de observaţii de peste trei săptămâni, s-au administrat animalelor de experienţă, pentru stimularea dezvoltării cancerului hepatic, câte zece injecţii de alfatoxină B1 (AFB1) în doze de 0,025 mg / kilogram masă corporală. În continuare şobolanii au fost hrăniţi timp de trei săptămâni cu hrană cu conţinut de aliină, de diverse concentraţii, până la nivelul de 5%. La finele perioadei de observaţii am putut constata că, în cazul animalelor care au consumat alimente cu concentraţie mai mare în aliină, îmbolnăvirile au fost mai reduse, atât ca număr, cât şi ca gravitate. Raportul între concentraţia de aliină şi măsura de reducere a şanselor de a contracta boala a fost deosebit de semnificativă.

Revista americană de specialitate JOURNAL OF THE NATIONAL CANCER INSTITUTE a publicat un studiu din care reiese că acei oameni, care folosesc în cadrul alimentaţiei zilnice usturoiul, ceapa ori alte plante din familia allium, fac în proporţie mult mai redusă cancer la stomac în raport cu persoanele care omit din alimentaţia lor aceste plante. Este un fapt deja cunoscut că, prin consumarea usturoiului, se reduce semnificativ şansa contractării cancerului la nivelul colonului.

Efectul alicinei împotriva cancerului de colon
În acest studiu am examinat efectul alicinei şi mecanismul de acţiune împotriva proliferării cancerului de colon în cazul liniilor celulare HCT-116, LS 174T, HT-29 şi Caco-2. Studiile genetice arată că alicina contribuie la transactivarea liniei genetice Nrf2. Această linie reglează producţia unor molecule deosebit de importante, cum ar fi molecula SOD, adică superoxid dismutaza, care este de fapt enzima antioxidantă produsă de organismul uman.

În conformitate cu rezultatele cercetării, alicina are un efect puternic de inhibare a capacităţii de proliferare a HCT-116. Rezultatele indică faptul că, alicina induce apoptoză în celulele canceroase ale colonului, prin activarea funcţionării liniei genetice Nrf2.

Efectul alicinei împotriva cancerului hepatic
Carcinomul hepatocelular este boala malignă care porneşte de la ficat şi se situează pe plan mondial pe locul opt ca frecvenţă în rândul bolilor cancerigene. Ea se dezvoltă de obicei pe fundalul unei afecţiuni hepatice cronice. In acest studiu, am examinat efectele alicinei în legătură cu apariţia fenomenului de autofagie (moartea celulară citoplasmatică), utilizând celule umane canceroase Hep G2. Rezultatele indică faptul, că alicina stimulează moartea celulară citoplasmatică şi inhibă activitatea celulelor pe linia carcinomului hepatocelular. În consecinţă, alicina este o substanţă chemopreventivă de mare potenţial şi contribuie astfel la profilaxia cancerului hepatic.

Utilizăm capsule cu eliberare întârziată (capsule DR), ca impactul alicinei să se producă acolo, unde este cea mai mare nevoie de ea. În cazul capsulelor clasice cu gelatină moale, conţinutul capsulei este absorbit la cinci minute după ingestie la nivelul stomacului. În cazul capsulelor cu eliberare întârziată, alicina traversează în mod protejat, pe parcursul a 45 de minute după administrare, zona mediului acid al stomacului şi va dezvolta efectul benefic direct la nivelul tractului intestinal.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului. Componente principale/1 capsulă DR: Garlic Extract Powder 300 mg din care alicină 1% şi polifenoli.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review