Se incarca...
Ulei de coacaze negre 100 ml Herbavit Ulei de coacaze negre 100 ml Herbavit

44,90 lei

Adauga in cos
Ulei de coacaze negre 100 ml Herbavit

Ulei de coacaze negre 100 ml Herbavit

44,90 lei

Cantitate

Info stoc: In stoc furnizor
Adauga in cos
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Livrarea prin curier rapid in aproximativ 2 - 3 zile lucratoare de la preluarea comenzii
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 2597
  • Brand Herbavit

Comanda telefonica: 0374 476 677 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs


-Uleiul de coacaze este un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, in special pentru cea matura, terna, deshidratata, sensibila sau alergica. Concentrat, nobil, bogat Si hranitor.

-Coacazele negre sunt fructe de padure ce cresc pe arbustul nativ in Europa. Uleiul extras din semintele fructului este bogat in acid gamma-linolenic (pana la 20% GLA), un ingredient important pentru mentinerea elasticitatii pielii.

-Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu inca peste 10 acizi graSi esentiali confera acestui ulei eticheta de pretios Si esential pentru piele.

-Uleiul de coacaze negre aduce beneficii in special pielii uscate, devitalizate, deteriorate sau imbatranite.

-Foarte bine tolerata de pielea sensibila, afectata de eczeme sau psoriazis.

-Este un ulei scump, extrem de bogat Si hranitor, trebuie luat in consideratie ca este nevoie de peste 10 de kilograme de fructe proaspete pentru a produce 10 ml de ulei din seminte.

-Proprietati:
* elasticizant
* antioxidant
* antiinflamator
* antiacneic
* calmant
* previne degradarea cutanata
* protejeaza filmul hidrolopidic al pielii
* blocheaza formarea elementelor proinflamatoare in piele

-Recomandari:
* prevenirea imbatranirii pielii
* protejarea Si hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
* calmarea pielii afectate de factori externi
* prevenirea sau amelioararea acneei
* ingrijirea pielii dispuse la iritatii
* ingrijirea pielii din zona ochilor
* ameliorarea eczemelor Si altor probleme de piele
* ingrijire pentru unghii Si cuticule
* par subtire, par cu varfuri despicate
* inclus in compozitii cosmetice in concentratie uzuala de 1-25% in faza uleioasa
* se poate aplica pe piele Si ca atare, nediluat pe suprafete mici
* ca ingredient in compozitii cosmetice dedicate tenului pentru elasticizare Si prevenirea imbatranirii cutanate
* ca ingredient in creme, serumuri Si lotiuni nobile dedicate ingrijirii oricarui tip de ten impreuna cu active specifice
* combinat cu ulei vegetal bland pentru ingrijirea zonei ochilor sub forma de serumuri lichide concentrate
* ca ingredinet in unguente Si balsamuri dedicate ingrijirii pielii cu probleme dermatologice
* intr-o baza vegetala pentru ulei de unghii Si cuticule
* ca ingredient in balsamuri Si conditionatoare de par

-Pastrare:
-Fiind un ulei sensibil la oxidare se pastreaza de preferinta sub 19°C, dupa deschidere la frigider, ferit de umezeala Si lumina, in recipientul original Si se recomanda utilizarea in termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la pastrarea prospetimii. Acest ulei nu se va incalzi in cadrul prepararii emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E in cazul in care se introduce in procesul de emulsificare dupa incalzirea fazei uleioase, conform retetei.

-Mod de administrare:
-Uleiul din seminte de coacaz negru se foloseste EXTERN. Se poate folosi ca atare, nediluat.

INGREDIENTE: ulei din sâmburi de coacăze negre (Ribes Nigrum).

Calităţile sale nutritive sunt foarte valoroase. Este foarte bogat în acid linoleic, acid oleic, acid alfa-linolenic şi acid gamma-linolenic.

Componenţi principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid alfa-linolenic, acid gamma-linolenic

Extern: anti-inflamator, ajută la calmarea durerilor reumatice. Hrăneşte pielea devitalizată, uscată sensibilă, afectată de eczeme, psoriazis, neurodermită.

Intern: un antioxidant puternic. Are efect benefic asupra tensiunii arteriale şi sistemului vascular. Reduce nivelul trigliceridelor din sânge. Dezintoxică în profunzime, facilitează digestia, stimulează funcţionarea  ficatului, a pancreasului, a splinei şi a rinichilor.  Administrare: 5-10 picături /zi

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de migdale dulci presat la rece 250ml Herbavit

32,90 lei

Adauga in cos
Ulei conventional din Orez, 750ml, Crudigno

30,90 lei

Adauga in cos
Ulei din germeni de grau presat la rece 100 ml Manicos

9,90 lei

Adauga in cos
Ulei de masline extra virgin 500ml, Solaris

Cel mai vandut

25,90 lei

Adauga in cos
Ulei de morcov bio, 50 ml Herbavit

18,90 lei

Adauga in cos
Ulei din germeni de grau - presat la rece 50 ml Herbavit

12,90 lei

Adauga in cos
Ulei de cocos 40 ml Solaris

12,90 lei

Adauga in cos