Se incarca...
Ulei de canepa presat la rece 500ml Carmita Classic Ulei de canepa presat la rece 500ml Carmita Classic

Ulei de canepa presat la rece 500ml Carmita Classic

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Conţine acid gamma-linolenic
În ţări precum Canada, Marea Britanie sau Germania, uleiul de canepa este folosit constant in alimentatia naturista. În plus,  conţine acid gamma-linolenic ce are efecte benefice asupra sanatatii: antiinflamator, anticancerigen, scad colesterolul, tratează dermatitele, accelerează metabolismul şi ajută la arderea grăsimilor. Conţine cei doi acizi graşi polinesaturaţi esenţiali - acidul linoleic Omega 6 şi alpha-linoleic Omega 3 - într-un raport de 3:1, optim pentru organismul uman prevenind  obezitatea, oboseala, depresiile, bolile cardiovasculare  îmbolnăvirea pielii. In alimentaţia modernă, raportul dintre cei doi acizi graşi esenţiali ajunge până la 20:1, departe de optim.

 Are capacităţi antitumorale
Cannabinolul are efecte antiepileptice, antiinflamatorii şi antibacteriene. Beta-sitosterolul reduce colesterolul, este antiviral şi antifungic, iar tocoferolul, care este de asemenea prezent în uleiul de cânepă, are efecte antioxidante demonstrate. Majoritatea tocoferolilor folosiţi în suplimentele nutritive cu vitamina E sunt de tipul alpha-tocoferol. Uleiul de cânepă conţine şi gamma-tocoferol, care are efecte anticancerigene, în special în cazul tumorilor la colon.
 
Reduce tensiunea arterială
Faptul că uleiurile Omega 3 reduc trigliceridele şi niveul de colesterol a fost demonstrat în numeroase studii. Acizii graşi Omega 3 sunt, de asemenea, eficienţi în micşorarea tensiunii arteriale şi în diminuarea nivelului de fibriogen.

Menţine flexibilitatea membranelor celulare
Studii clinice arată că acizii graşi esenţiali pot da rezultate bune în tratarea multor afecţiuni alergice cronice şi inflamatorii, de tipul eczemelor şi psoriazisului.Uleiul de canepa asigura deci flexibilitatea membranelor celulare.

Asigura echilibru hormonal
Uleiul de cânepă este benefic în tratarea simptomelor premenstruale şi ale menopauzei, dacă este consumat pe termen lung.  clorofila conţinută este bogată în magneziu şi extrem de folositoare organismului. Uleiul de seminţe de cânepă oferă acizii graşi vitali în tratarea pe termen lung a afecţiunilor de tip artrita .

Uleiul de canepa se poate folosi la salate sau in preparate netratate termic.
Nu se recomanda utilizarea sa la temperaturi ridicate deoarece oxideaza.

Cantitate : 500ml

Ingrediente

Obtinut din seminte de canepa utila (cannabis sativa) presate la rece. Nu contine THC (tetra-hydro-cannabinol). Nu are efecte de alterare a cunostintei dar prezinta alte efecte benefice ca si remediu naturist.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review