Se incarca...
Ulei de nuca de cocos presat la rece, grad alimentar 500ml CMD Naturkosmetik Ulei de nuca de cocos presat la rece, grad alimentar 500ml CMD Naturkosmetik

Ulei de nuca de cocos presat la rece, grad alimentar 500ml CMD Naturkosmetik

110,90 lei

Info stoc: Disponibil doar dupa confirmare telefonica
Precomanda
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs neupdatat de furnizor! Livrare in 2-7 zile lucratoare de la plasarea comenzii doar dupa confirmarea pretului si stocului cu operatorul Bioportal!
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 24104
  • Brand CMD Naturkosmetik

Comanda telefonica: 0374 476 677 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs



Despre produs:

Folosit din cele mai vechi timpuri in culturile din insulele polineziene, uleiul de nuca de cocos era folosit atat pentru hidratarea pielii, cat si pentru protectia pielii fata de razele solare tropicale puternice.
In ultimii ani, uleiul de nuca de cocos s-a dovedit a fi un adevarat miracol din natura, devenind tot mai popular in intreaga lume.
Spre deosebire de produsele cosmetice care au apa in compozitie si care pot lasa pielea uscata, uleiul de nuca de cocos se absoarbe incet si patrunde adanc in piele. Rezultatul este o piele catifelata si supla, ca de adolescenta.

Ulei de cocos anti-aging
Fiind bogat in acid lauric - un puternic antioxidant care repara tesuturile pielii si intarzie aparitia ridurilor, uleiul de cocos s-a dovedit un foarte bun remediu anti-imbatranire, excelent pentru pielea intregului corp.

Ulei de cocos pentru ten
Uleiul de cocos curata tenul. Datorita proprietatilor sale antibacteriale si antifungice, uleiul de cocos este foarte bun in cazul dermatitelor atopice. Aplicati o cantitate mica in palme si incalziti-l usor, apoi masati usor pielea cu gesturi circulare. La sfarsit curatati pielea cu un prosop umedi si indepartati excesul de grasime cu un gel obisnuit de curatare. Nu se recomanda utilizarea sa pentru pielea suferinda de acnee.
Fiind foarte gras, uleiul de nuca de cocos este un foarte bun demachiant. Acesta indeparteaza eficient fardurile si dizolva chiar si mascara waterproof. In acelasi timp lasa pielea sensibila din jurul ochilor intens hidratata. Aplicati o picatura de ulei de cocos pe o discheta demachianta si stergeti usor pleoapele, iar la final spalati tenul in mod obisnuit.

Ulei de cocos pentru maini uscate
Daca obisnuiti sa spalati vasele fara manusi de protectie si resimtiti apoi o accentuata senzatie de uscaciune, folositi apoi putin ulei de cocos. Acesta va hrani si hidrata imediat pielea si va reduce semnificativ disconfortul creat de produsele de curatare. Pastrati-l intr-un recipient mic langa chiuveta. Este de asemenea foarte eficient pentru intregul corp si mai ales pentru zona coatelor si a genunchilor.

Ulei de cocos pentru exfoliere
Atunci cand va faceti un scrub preparat acasa, inlocuiti uleiul de masline sau mierea cu ulei de cocos. Topiti-l putin pe foc si amestecati-l cu zahar brun sau sare. Folositi o jumatate de ceasca de ulei de cocos la o ceasca de zahar brun sau sare. Pentru a obtine un scrub deosebit, puteti chiar folosi sare de la Marea Moarta. In scub puteti adauga de asemenea cateva picaturi din uleiul esential preferat, pentru un plus de aroma. Dupa ce sarea va curata celulele moarte ale pielii, uleiul de cocos va asigura hidratarea in profunzime a acesteia.

Ulei de cocos pentru epilat/ras
Daca va epilati cu aparatul de ras, in locul cremei de ras puteti incerca sa folositi ulei de cocos. Aplicati ulei de cocos pe pielea umeda inainte de epilare. Daca se absoarbe prea rapid in piele, mai aplicati un strat pentru ca lama de ras sa alunece usor pe piele. Nu va asteptati sa faca spuma!

Ulei de cocos pentru par
Datorita proprietatilor sale, uleiul de cocos este un ingredient tot mai popular pentru balsamul de par. Uleiul de cocos penetreaza eficient firul de par si previne pierderea proteinelor acestuia. Este benefic in special pentru parul uscat, pentru ca il hidrateaza si ii reda stralucirea. Aplicati-l pe parul umed si pieptanati parul pentru a-l intinde pe toata lungimea firului de par. Lasati-l sa actioneze timp de una-doua ore, apoi samponati.

Produs 100% VEGAN, certificat ICADA
La temperaturi mai mici de 25 grade Celsius, uleiul de cocos se prezinta sub forma de unt, acesta devenind lichid la temperaturi mai mari. A se depozita adecvat modului de utilizare.

Prezentare: recipient 500ml.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei din germeni de porumb BIO, 500ml, Crudigno

21,90 lei

Adauga in cos
Ulei Bio din seminte de dovleac, 100ml Rapunzel

31,90 lei

Adauga in cos
Ulei Bio de masline extravirgin 0.5L Rapunzel

39,90 lei

Adauga in cos
Ulei Bio de nuca 100ml Rapunzel

32,90 lei

Adauga in cos
Ulei de avocado, 250ml, Solaris

36,90 lei

Adauga in cos
Ulei de sofranel Bio, 500ml, Bio Planete

-20%

34,32 lei

42,90 lei (-8,58 lei)

Adauga in cos