Se incarca...
Ulei de catina 10ml Biocat Ulei de catina 10ml Biocat

24,90 lei

Adauga in cos

Ulei de catina 10ml Biocat

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Pret promotional pentru termen apropiat de expirare: 16.11.2018

Uleiul de cătină este obținut prin centrifugarea piureului obtinut in urma presarii fructelor; aceasta metoda nu foloseste solvent si nici temperaturi ridicate.

Uleiul de catina este folosit de foarte mult timp in medicina traditionala asiatica; in industria cosmetica uleiul de catina este folosit pentru creme hidratante si produse pentru ingrijireaa parului. Acest ulei are proprietati benefice pentru pielea uscata, arsa de soare cu un efect puternic cicatrizant. Contine pana la 70% acizi grasi nesaturati (C – 16) si prin urmare trigliceride  care nu se gasesc in niciun alt tip de ulei intr-o asemenea  cantitate.

Continutul in acizi grasi nesaturati:

  • Acid palmitic – 28…43 [%]
  • Acid palmitoleic – min. 25 [%]
  • Acid stearic – 2 [%]
  • Acid oleic – 18…30 [%]
  • Acid linoleic – 1…6 [%]
  • Acid linolenic – 2.5 [%]

Datorită acțiunii imunostimulatoare, recomandăm consumul de cătină preventiv și doar ca adjuvant în tratamentele curative.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review