Se incarca...
Ulei conventional din Samburi de Struguri, 1L, Crudigno Ulei conventional din Samburi de Struguri, 1L, Crudigno

Ulei conventional din Samburi de Struguri, 1L, Crudigno

49,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 19345
  • Brand Crudigno

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Utilizare: In alimentatie se foloseste in special la preparat salate dar si la prajit fiindca nu se denatureaza la incalzire. Intrucat nu se solidifica in frigider, e indicat si in prepararea maionezei. Este foarte utilizat in scopuri terapeutice si cosmetice. Se mai utilizeaza si la prepararea amestecurilor pentru baie. Este usor resorbit de piele pe care o inmoaie si o intinde. Se poate folosi si in cazul arsurilor sau pentru ingrijirea ranilor superficiale. Exista tratamente cu ulei de samburi de struguri pentru: colesterol, varice si hemoroizi, ateroscleroza, fragilitatea capilara si fragilitatea vasculara in general, deficiente imunitare, artrita (reumatismul), alergie, imbatranire, vedere obosita, piele uscata si sensibila la frig, piele cu tendinta de imbatranire, ten uscat.
Contine zinc, cupru, seleniu , vitamina E si procianidina. Uleiul din samburi de struguri este caracterizat de continutul ridicat in acid linoleic (>70%), unul dintre acizii grasi esentiali. Mai contine acid palmitic, palmitoleic, stearic, oleic, etc.

Ingrediente: ulei conventional din samburi de struguri.


Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Gramaj: 1000ml
Tara de origine: Italia

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review