Se incarca...
Pudra mix imunitate perfecta BIO 90g Planet Bio Pudra mix imunitate perfecta BIO 90g Planet Bio

70,90 lei

Adauga in cos

Pudra mix imunitate perfecta BIO 90g Planet Bio

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produsDespre brand:
PlanetBIO inseamna alimente superioare datorita continutului abundent de nutrienti, ingredientelor rezultate exclusive din agricultura ecologica si modalitatii responsabile de productie si ambalare.
La baza brand-ului PlanetBIO stau doua convingeri principale: caracterul exceptional al produselor si promovarea comertului responsabil.

Calitatea exceptionala a produselor este oferita de procesul de productie fara substante toxice sau chimice nocive, de ingredientele selectate cu atentie de la fermieri locali, responsabili, certificati in agricultura ecologica si de o selectie extrem de atenta a tuturor furnizorilor implicati in realizarea superalimentelor PlanetBIO, care sa respinga orice rabat de la calitate.

Comertul responsabil inseamna agricultura ecologica si o relatie directa, solida, cu producatorii, modalitate prin care PlanetBio ofera preturi etice si prin care faciliteaza mentinerea unui mediu curat, benefic pentru intreaga comunitate, de la producator la consumator. Comertul responsabil inseamna si conservarea biodiversitatii si a bunastarii tuturor fiintelor vii, un comert echitabil, al antreprenoriatului social, carea stabileste premisele pentru un succes economic adevarat. De aceea, prin modelul de business stabilit, PlanetBIO investeste in dezvoltarea mediului local, astfel incat sa ofere copiilor nostri un mediu de viata echilibrat, in deplina armonie cu natura.

Despre produs:
Mix de pudre 100% organice pentru o imunitate perfecta.

Ingrediente:
Pudra de Reishi, pudra de cacao, pudra de Ciperca Coada Curcanului, pudra de fructe de Goji, pudra de Yacon, pudra de Ciuperca Coama Leului.

Administrare:
Adaugat 2-4 lingurite de pudra imreuna cu sucurile de fructe sau de legume, piureuri (smoothie) sau apa. Utilizati un shaker pentru a obtine cea mai buna textura. Ajunge pana la o luna de utilizare.

Prezentare:
cutie 90g

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Breakfast Detox Eco, 300g, Canah

26,90 lei

Adauga in cos