Se incarca...
Boabe creole de cacao BIO 250g Nutrisslim Boabe creole de cacao BIO 250g Nutrisslim

44,90 lei

Adauga in cos

Boabe creole de cacao BIO 250g Nutrisslim

44,90 lei

Cantitate

Info stoc: Livrare in 1 zi lucratoare
Adauga in cos
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Livrare prin curier rapid in aproximativ 1-2 zile lucratoare de la preluarea comenzii

  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 18252
  • Brand Nutrisslim

Comanda telefonica: 0374 476 677 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ingrediente: Boabe creole de cacao organica (soiul Criollo)

VALORI NUTRITIONALE: per 100g
Val. Energ.: 2524kJ / 602,4kcal; Proteine: 13.5g; Carbohidrati: 31.8g; Grasimi: 46.8g; Fibre: 11.2g; Cenusa: 3,3g.

A se consuma de preferinta pana la sfarsitul perioadei de valabilitate inscrisa pe ambalaj.A se pastra in loc racoros si uscat.

Mod de utilizare: Mancati cateva boabe ori de cate ori doriti sa va simtiti mai plini de energie si mai fericiti. Se preteaza foarte bine in amestec cu fructe Goji.

Origine: Peru. Fabricat in Slovenia.

Informatii suplimentare:
Un deliciu de ciocolata plin de antioxidanti.
• Bogat in antioxidanti
• Fara zahar
• Fara gluten
• Fara produse lactate
• Indice glicemic scazut
• Vegan
• Crud

Ce se poate spune despre acest produs?
Boabele de cacao se obtin prin spargerea si curatarea semintelor de cacao. In fapt, ele sunt produsul intermediar pana la producerea ciocolatei. Exista 2 tipuri de boabe de cacao. Unul este reprezentat de boabe de cacao prajite si celalalt este cel de boabe de cacao crude. Produsul nostru este din categoria boabelor de cacao organice crude.

Boabele noastre de cacao sunt din soiul creol din Peru. Soiul creol este numit si "Regina Cacauei" si produce boabele de cea mai buna calitate. Cacaoa creola este un soi vechi, nehibrid, care produce boabe "fine si aromate" si care sunt de departe cele mai greu de gasit, cele mai scumpe si cele mai renumite pentru gustul si aroma lor desavarsite. Doar o mica pare din productia mondiala de boabe de cacao provin din arborii de cacao din soiul creol, deoarece ei sunt niste arbori foarte delicati, foarte predispusi la boli si care dau o productie mica de boabe.

Cum se foloseste?
Mancati cate un pumn de boabe ori de cate ori doriti sa va simtiti energizati si fericiti. Se preteaza foarte bine si la diferite amestecuri, mai ales cu fructe goji.

Efecte benefice asupra sanatatii
Stimulant energetic: Boabele de cacao contin o substanta numita teobromina, un stimulent al sistemului nervos central care are o actiune similara, desi mai putin puternica si eficienta, decat cafeina. Va pot oferi un plus de energie daca va simtiti deprimati.

Stimulent al unei stari pozitive de spirit: Cacaoa contine triptofan, un amino acid esential, necesar pentru producerea serotoninei. Un nivel ridicat de serotonina poate calma anxietatea si imbunatati starea de spirit. Consumul de cacao elibereaza, de asemenea, si endorfine in corp, opiaceele naturale ale corpului. Endorfinele dau alergatorilor o forta naturala puternica. Consumul de cacao poate avea un efect similar si asupra altor persoane si asta poate explica de ce unele persoane s-au autoproclamat ca ciocoholici.

Simptome ale sindromului pemenstrual: Deficienta de magneziu este cunoscuta ca fiind raspunzatoare de agravarea simptomelor sindromului premenstrual. 40% din femei recunosc ca au pofta de ciocolata. Aceasta poate fi declansata de faptul ca organismul incerca sa-si obtina cantitatea de magneziu necesara functionarii. Deoarece boabele de cacao reprezinta o gustare naturala fara adaos de zahar, ele pot constitui un mod sanatos de a va satisface pofta lunara de ciocolata.

Controlul apetitului: Cacaoa contine crom, un mineral important pentru stabilizarea nivelului zaharului din sange si reducerea apetitului.

Imbunatatirea circulatiei: Cacaoa este o sursa importanta de flavanoli, antioxidanti puternici care joaca un rol important in circulatia sanguina. Flavanolii ajuta la prevenirea infundarii arterelor impiedicand oxidarea acizilor grasi in sange. Flavanolii fac si ca trombocitele sa fie mai putin lipicoase, ceea ce reduce riscul formarii cheagurilor de sange, bolile de inima si atacurile cerebrale vasculare.

Imbunatatirea nivelului colesterolului: Cacaoa contine grasimi mononesaturate. Asemenea grasimi se gasesc si in uleiul de masline. S-a demostrat ca aceste grasimi sanatoase pot creste nivelul colesterolului bun (HDL).

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Fasole mung bio 500g Dragon Superfoods

20,90 lei

Adauga in cos
Moringa pulbere 125g Obio

25,90 lei

Adauga in cos
Quinoa alba bio 500g Dragon Superfoods

26,90 lei

Adauga in cos
Crema de caju vegan, 250g, Rapunzel

31,90 lei

Adauga in cos
Lapte BIO de grau spelta 1L The Bridge

10,90 lei

Adauga in cos
Unt de cacao raw bio 100g Dragon Superfoods

16,90 lei

Adauga in cos
Seminte de in maro bio 250 g Dragon Superfoods

6,90 lei

Adauga in cos