Se incarca...
Faina Bio fara gluten Teff, 400g, Bauck Hof Faina Bio fara gluten Teff, 400g, Bauck Hof

Faina Bio fara gluten Teff, 400g, Bauck Hof

26,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 31822
  • Brand Bauck Hof

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Faina Bio fara gluten Teff, 400g, Bauck Hof

Ingrediente
: Faina integrala de cereale*
* ingrediente din agricultura ecologica

Indicatii: Ideala pentru paine sau produse de cofetarie.

Beneficii: Nu contine gluten.
Fara arome, coloranti sintetici, pur vegetal.
Vegan, vegetarian.
Cu proprietati excelente de coacere.

Certificare Bio: DE-ÖKO-007

Sugestii de retete:

Paine taraneasca cu cartofi, fara gluten, fara framantare

Ingrediente
:

- 500 g faina Bio fara gluten Teff
- 10 g drojdie uscata fara gluten
- 2 cartofi potriviti
 - 1 ou
- 300 ml apa calduta
- 1 lingurita sare
- o lingura si jumatate ulei

Preparare: 

Incepeti prin a curata cartofii de coaja si a-i pune la fiert. Cand sunt gata, scurgeti-i si pasati-i cu furculita. Aspectul poate sa fie si mai grosier, nu este nici o problema daca nu sunt fini ca la piure. Dati deoparte si lasati sa se raceasca usor. 

Intr-un castron puneti faina peste care adaugati drojdia uscata si sarea si amestecati. 

Faceti o adancitura in mijloc, spargeti oul, adaugati apa calduta, uleiul si cartofii pasati si amestecati cu lingura pana ce compozitia devine omogena. Nu este necesar sa framantati, nici sa exagerati cu amestecatul, doar atat ca sa aiba un aspect omogen aluatul. 

Luati un castron si asezati un servet in el. Presarati generos cu faina (sau amidon) servetul si asezati aluatul inauntru. Presarati si deasupra cu putina faina si acoperiti cu marginile servetului. 

Dati la crescut cam 40 minute la loc loc cald si  ferit de curenti de aer.

and aluatul s-a dospit rasturnati-l cu grija in tava, direct din castron, cu ajutorul servetului. Nu il mai framantati, nu il mai puneti pe masa, doar direct in tava. 

Faceti cateva crestaturi cu un cutit bine ascutit, daca doriti. Nu este obligatoriu.

Coaceti cam 40 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade C, apoi inca 10 minute la 220 grade C. Cand este rumena si coapta, lasati sa se raceasca complet inainte sa o taiati.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review