Se incarca...
Drojdie de quinoa fermentabila fara gluten BIO 50g Ma vie sans Gluten Drojdie de quinoa fermentabila fara gluten BIO 50g Ma vie sans Gluten

Drojdie de quinoa fermentabila fara gluten BIO 50g Ma vie sans Gluten

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

PRODUS CU VANZARE ACCELERATA

Expira la: 01.10.2015

Aceasta drojdie se poate utiliza la fel de bine in amestec cu faina de grau (sau orice alt tip de faina cu gluten, cum ar fi cea de spelta) cat si in amestec cu o faina fara gluten (de porumb, orez, quinoa, hrisca, castane). Pentru 1 kg de faina. ALERGENI : 0

INGREDIENTE:
Drojdie de quinoa* (quinoa 40%) si de orez*, deshidratata si inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata
*80% din ingrediente sunt provenite din agricultura ecologica.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:
Pentru o paine eco fara gluten: se amesteca 500g de faina fara gluten + 25g de drojdie de quinoa + 10g de sare + 450-500ml de apa calduta. Framantati cu mana (sau electric) timp de circa 15 minute si lasati sa se odihneasca acoperit timp de o ora. Dupa aceea reluati rapid framantarea aluatului. Formati painici si lasati-le sa se odihneasca timp de 45 -60 minute. Preincalziti cuptorul fixand termostatul la 7-8 si coaceti timp de 35-45 minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.

VALORI DE ANALIZA NUTRITIONA LA MEDIE la 100 gr. produs:
Valoare energetica: 1599kJ / 378 kcal,
Lipide : 3.9 g (din care acizi grasi saturati: 0.7g),
Glucide : 64.3 g (din care zaharuri naturale: 2g),
Fibre: 6.9g,
Proteine : 18g ,
Sare: 0.025g.

Fabricat in Franta.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review