Se incarca...
Drojdie de hrisca BIO fara gluten 50g, Ma vie sans Gluten Drojdie de hrisca BIO fara gluten 50g, Ma vie sans Gluten

Drojdie de hrisca BIO fara gluten 50g, Ma vie sans Gluten

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 50g

Descriere: drojdie de hrisca Bio, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina

Ingrediente: drojdie de hrisca deshidratata* (76%) si de quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Recomandari de utilizare: amestecati 25 g de drojdie de quinoa cu 500 g de faina cu 25 grame drojdie de hrisca, 10 grame de sare, o lingura de ulei de masline si 450-500ml apa calduta. Amestecati ingredientele pentru a obtine un aluat moale dar nelipicios. Se pune intr-o tava unsa si se lasa la dospit 2:30 - 3 ore într-o carpa umeda (la o temperatura de 22 ° C). Incalziti cuptorul la 200-230 ° C (nota gaz 7-8) si coaceti 30 la 40 de minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.

Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Tara de origine: Franta
Certificare: Ecocert F-32600

Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review