Se incarca...
Sirop de artar BIO de tip C, 250g, Primeal Sirop de artar BIO de tip C, 250g, Primeal

49,90 lei

Adauga in cos

Sirop de artar BIO de tip C, 250g, Primeal

49,90 lei

Cantitate

Info stoc: Livrare in 2-3 zile lucratoare
Adauga in cos
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Livrarea prin curier rapid in aproximativ 2 - 3 zile lucratoare de la preluarea comenzii
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 18051
  • Brand Primeal

Comanda telefonica: 0374 476 677 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Sirop de artar BIO de tip C, 250g, Primeal

Ingrediente
: 100% seva de artar* din Québec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare.*provenita din agricultura biologica
Origine: Canada (Québec)
Alergeni : 0

VALORI NUTRITIONALE per 100g:
Valoare energetica : 220 kcal, Proteine: 0 g, Glucide: 54 g (din care zaharuri: 48 g), Lipide: 0 g, Sodiu: 10 mg, Potasiu: 180 mg

Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor. Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor.
Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modfica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralele). Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar. La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (sirop de clasa Extra-Clara, Clara sau Medium – AA, A sau B). Pe masura ce sezonul avanseaza, pe atat el devine mai inchis la culoare si caramelizat (sirop de clasa Ambra sau Inchis – C sau D). Acesta este momentul in care oligo-elementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop. Gustul sau este mai tare si mai pregnant. Acest sirop are o savoare delicate, foarte personalizata.

PRIMEAL a selectionat un sirop de grad C pur (adica pe cel de la finalul recoltarii, mai concentrat in minerale). Este bogat in trei elemente esentiale cum ar fi: calciul, fierul si vitamina B1. El contine un surplus de magneziu, de fosfor si de vitamine din care mai ales de vitamina B2. Este un sirop natural (obtinut printr-un proces de transformare non chimic), nu este rafinat si de aceea este bogat in minerale si are un gust usor dulce.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT: Siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt. El asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite. Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei. Datorita calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura de lamaii.

A se consuma de preferinta: inclusiv pana la data inscrisa pe ambalaj.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina.
Fabricat in Franta.

Produse complementare

Sirop de artar Bio tip C, 250ml, Green Organics

Cel mai vandut

Sirop de artar bio grad C mediu, 375ml, Rapunzel

-15%

42,90 lei

49,90 lei (-7 lei)

Adauga in cos

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review