Cel mai vandut
Curmale fara samburi Bio 250g Rapunzel
16,90 lei
Info stoc: Stoc Epuizat-
- Anunta-ma cand scade pretul
- Calculeaza costul de livrare
- Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
- Pretul include TVA 9.00%
- Cod produs 7167
- Brand Rapunzel
Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro
Descriere produs
Produs cu pret promotional pentru termen apropiat de expirare
Curmale fara samburi Deglet Nour 250g Rapunzel
Ingrediente: Curmale bio.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Tara de origine: Turcia.
Curmalele
mai sunt denumite “pâinea deșertului” și reprezintă unele dintre cele
mai vechi plante de cultura ale omenirii. Curmalul(Phoenix dactylifera),
care poate atinge până la 25-30 m înălțime, este cel mai important
arbore, ce se găsește în oazele din Africa și din sud-vestul Asiei. În
trecut acest pom asigura supraviețuirea locuitorilor deșertului și a
caravanelor. Și astăzi curmalele sunt considerate un aliment de bază in
nordul Africii.
Există aproximativ 300 de
tipuri de curmali, care se pot deosebi între ele pe următoarele tipuri
de soiuri: soi moale, soi pe jumătate uscat și soi uscat. Unul dintre
cele mai aromate soiuri de curmale este “Deglet Nouri”. Această curmală
se deosebește prin consistența sa ușoară și datorită dulceții
puternice, ea strălucind în fața celorlalte tipuri de curmale prin
neobișnuit de vasta paletă de arome.
Curmala are un conținut notabil
de calciu, fier, fosfor și magneziu. Ea oferă un aport important de
energie și ajută la digestie.
Întrebuinţare:
Ele
se pot folosi în Musli, produse de patiserie, deserturi. Pentru a
obține cele mai bune curmale bio, acestea trebuie doar spălate după
recoltă și pasteurizate cu vapori de apă
Rating 3.00 din 5
Este un review la acest produs
Postat pe 04-02-2018 / 10:47
Aceste curmale sunt bune, dar
Am cumparat aceste curmale pentru a le folosi la o reteta de trufe de ciocolata vegane realizata prin mixare cu ajutorul robotului de bucatarie. Curmalele sunt ok ca gust, dar sunt un pic uscate si tari cand musti din ele. Consistenta ideala a unei curmale uscate e mai moale decat acestea. In reteta mea si -au facut treaba, dar pentru a fi mancate " ca atare" nu le-as recomanda.
Argumente Pro
pret
Argumente Contra
usor uscate si tari