Se incarca...
Fulgi din 5 cereale BIO 500g Idenat Fulgi din 5 cereale BIO 500g Idenat

Fulgi din 5 cereale BIO 500g Idenat

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Asocierea diferitelor cereale in aceste preparate permite atat diversificarea gusturilor cat si aprecierea corecta a dimensinunilor universului cerealier !

SUGESTII DE RETETE

BISCUITI CU FULGI DIN 5 CEREALE
Ingrediente:
150 g de faina, 150 g de fulgi din 5 cereale, ½ pachet de drojdie, 120 g de unt, 150 g de zahar brun, 2 oua, 1 lingurita de extract de vanilie lichida, 1 mar, un strop de sare.
Preparare:
Se bate untul inmuiat impreuna cu zaharul brun. Cand amestecul este bine spumuit se adauga ouale unul cate unul si extractul de vanilie lichida.
Curatati de coaja si radeti marul, incorporandu-l apoi in preparat.
Amestecati apoi totul cu faina, drojdia, fulgii de cereale si sarea, putin cate puţin.
Aranjati pe o tava de patiserie acoperita cu hartie special de copt bucati de coca de grosimea unei nuci cu spatii suficiente intre ele.
Puneti la copt in cuptor la 180° timp de circa 15 minute.

INGREDIENTE:
Boabe de grau integral*, de orz integral*, ovaz macinat*, secara integrala* şi de orez integral* prefierte la vapori si laminte intre doi cilindri. * din agricultura biologica.

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:
Foarte rapida: inmuiati 1 masura de fulgi cu 3 masuri de lichid si lasati sa se patrunda 3 minute, in vas acoperit. A se utiliza la micul dejun (creme, muesli ) sau pentru a ingrosa rapid o supa, o umplutura, chiftele vegetale. Produs prefiert care se preteaza a fi folosit la numeroase preparate instant.

VALORI DE ANALIZA NUTRITIONALA MEDIE la 100 gr. produs:
Valoare energetica: 1417kj / 339kcal;
Proteine: 9.6g;
Glucide: 68.6g;
Lipide: 2.9g;
Fibre: 8.6g.

Fabricat in Franta.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review