Se incarca...
Polen crud poliflor conventional caserola 250g Apiland Polen crud poliflor conventional caserola 250g Apiland

Polen crud poliflor conventional caserola 250g Apiland

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs


Gustul surptinzator, foarte placut si parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal si de munte ale Transilvaniei. Contribuie la regenerarea florei intestinale, avand un rol demn de luat in considerare in tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorita continutului bogat in vitamine B, proteine si minerale suplineste carentele alimentare si previne cancerul de san sau osteoporoza.

Polenul crud poliflor aduce un surplus de energie in organism, fiind indicat indeosebi persoanelor ce traiesc in mediul urban si care, datorita ritmului de viata agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate in convalescenta. Diminueaza oboseala cronica, reda optimismul si vitalitatea.

Polenul crud este un aliment VIU, care are in plus fata de polenul uscat lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

Polenul crud se pastreaza la congelator, dar nu ingheata, datorita continutului scazut de apa (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediata dupa ce a fost scos din congelator.
Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, cruda, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima!  Varianta ecologica va asigura in plus, printr-un certificat, ca este un produs fara reziduuri, datorita substantelor naturale folosite in tratamentele stupului.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Miere de padure Bio, 250g, Hoyer

29,90 lei

Adauga in cos
Miere BIO de salcam 500g, Szasz Ilyes

25,90 lei

Adauga in cos
Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 500g, Wedderspoon

Cel mai vandut

Miere de salcam Bio, 500g, Hoyer

56,90 lei

Adauga in cos
Miere BIO de tei 950g, Szasz Ilyes

33,90 lei

Adauga in cos
Miere de Manuka KFactor 22+ RAW, 250g, Wedderspoon

Cel mai vandut

Apivitas Forte 230g, Complex Apicol

25,90 lei

Adauga in cos
Miere BIO de salcam 950g, Szasz Ilyes

49,90 lei

Adauga in cos