Se incarca...
Polen crud castan dulce si mur Bio caserola 250g, Apiland Polen crud castan dulce si mur Bio caserola 250g, Apiland

Polen crud castan dulce si mur Bio caserola 250g, Apiland

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Datorita puterii antioxidante, previne demineralizarea si asigura echilibrul sistemului nervos, fiind recomandat in stari de anxietate sau depresie usoara. Stimuleaza circulatia sanguina, avand o actiune benefica asupra venelor si vaselor capilare. Este foarte bogat in polifenoli, substante cu proprietati antioxidante, 15-20 gr din acest tip de polen reprezinta echivalentul a 900 gr de legume sau 6 cani de ceai verde.

  Polenul pur de Castan Dulce si Mur amelioreaza simptomele cu care se confrunta femeile aflate la menopauza (bufeuri, depresie). Fiind cel mai dulce tip de polen, este foarte agreat de copii.

   Polenul crud este un aliment viu, care are in plus fata de polenul uscat lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

  Polenul crud se pastreaza pastreaza la congelator, dar nu ingheata, datorita continutului scazut de apa (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediata dupa ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, cruda, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima! 

Varianta ecologica va asigura in plus, printr-un certificat, ca este un produs fara reziduuri, datorita substantelor naturale folosite in tratamentele stupului.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review