Se incarca...
Miere de Manuka Bioactiva raw MGO300+ 340g Wild Honey Miere de Manuka Bioactiva raw MGO300+ 340g Wild Honey

Miere de Manuka Bioactiva raw MGO300+ 340g Wild Honey

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Aceasta miere de Manuka este nepasteurizata, este activa, raw, certificata organic. Mierea de Manuka este o miere din Noua Zeelanda care contine enzime active, ajutand organismul nostru sa functioneze la nivel optim. Albinele culeg nectarul din delicatele flori ale tufisului Manuka (Leptospermum scoparium), nativ in Noua Zeelanda. Bastinasii de acolo folosesc mierea de Manuka pentru a trata orice fel de boala, chiar in stadii avansate.

Ingrediente: 100% miere de Manuka raw.

Factorul MG300+ inseamna ca mierea contine minim 400mg de methylglyoxal per kg de miere. Pana recent, "puterea" mierii de Manuka se masura in UMF. Recent insa, in urma studiilor efectuate de cercetatori, s-a ajuns la un consens intre producatori, astfel ca mierea manuka nu se va mai masura oficial in UMF ci in MGO (sau MG). Asta pentru ca s-a descoperit ca substanta activa din miere care are proprietati antibacteriene este methylglyoxal. Mierea se va masura astfel dupa continutul de methylglyoxal pe care il contine.

Mierea cu MG300+ este ideala pentru prevenire, in sezonul rece, dar si pentru a trata raceli, gripe, dureri de gat, si alte boli ale sezonului rece, sau alte probleme legate de sanatate (in special boli gastro-intestinale, cardio-vasculare, practic se poate folosi ca si adjuvant in orice afectiune).

Totodata mierea de Manula este un puternic antibiotic natural, astfel ca poate fi folosita oriunde e vorba de infectii.

Administrare:

Copii: o jumatate de lingurita pe zi, dimineata inainte de mancare. Daca sunt probleme, mariti doza pana la o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Adulti: o lingurita pe zi, dimineata inainte de mancare. In cazul unor afectiuni, mariti doza pana la 3 lingurite pe zi, inainte de mancare.

Produs certificat organic

340g

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare