Se incarca...
Laptisor de matca pur 100g ApiVitalis Laptisor de matca pur 100g ApiVitalis

Laptisor de matca pur 100g ApiVitalis

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Lăptișorul de matcă în amestec cu mierea de albine se poate transporta până la 7 zile la temperatura ambiantă fără a pierde proprietăți.

Lăptişorul de matcă conţine un complex de vitamine şi în special vitamina B5, numită vitamina antistres, cu efecte benefice asupra glandelor suprarenale şi a metabolismului în general.

Lăptişorul de matcă reduce colesterolul din sânge, are acţiune energizantă, oprind proliferarea tumorilor, creşte rezistenţa la efort fizic, reface organismul după intervenţii chirurgicale şi după tratamentul cu citostatice şi cortizon. Regenerează celulele şi tonifiază întregul organism.

Se recomandă în nevroze şi depresii, la persoanele foarte stresate, în anemie, lipsa poftei de mâncare, randament intelectual scăzut, scleroză multiplă, Parkinson, afecţiuni hepatice.

Este indicat în mod deosebit în: boli interne,Infecțioase sau tumorale, anemii, stări de slăbiciune sau nutriție, oboseală, în perioade de creștere, lipsa poftei de mâncare, astenii, convalescente după diferite boli, boli endocrine, sterilitate, frigiditate, impotență, etc.

Avantajele lăptișorului de matcă crud, în stare naturală sunt numeroase față de cel liofilizat existent în multe magazine naturiste.

Condițiile de păstrare ale lăptișorului de matcă sunt : la temperaturi între -15 si -20 de grade la congelator!

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review