Se incarca...
Maia din alac pentru aluat Eco, 30g, Biovegan Maia din alac pentru aluat Eco, 30g, Biovegan

Maia din alac pentru aluat Eco, 30g, Biovegan

5,87 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 13907
  • Brand Biovegan

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Maia din alac pentru aluat Eco, 30g, Biovegan

Extract ecologic pentru aluat (maia), din alac (Triticum monococcum - specie de grau cultivata inca din timpuri preistorice), recomandat pentru prepararea painii si a produselor de panificatie, dintr-un plic obtinandu-se circa 1,5 kg de paine.

Produs vegan fara lactoza sau organisme modificate genetic, certificat ecologic DE-OKO-006.

Ingrediente:Faina de alac (Triticum monococcum).

Informatii nutritionale/100 g:
Energie 1500 kj/358 kcal, proteine 14.2 g, carbohidrati 62.9 g (din care glucide 1.6 g), lipide 2.7 g (din care acizi grasi saturati 0.5 g), fibre 10.5 g, sodiu <0.01 g.

Mod de intrebuintare:
Ingrediente necesare:
un pliculet de maia Biovegan
700 g faina de grau
2 pliculete de drojdie Biovegan
2 lingurite de sare
750 ml de apa la temperatura camerei

Preparare:
se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa calduta si se framanta bine;
se lasa la dospit timp de 2 ore intr-un loc cald;
se framanta din nou si se pune aluatul intr-o tava unsa in prealabil;
se pune tava in cuptorul rece, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 80 de minute la temperatura de 180-200 grade C;
se scoate tava din cuptor si continutul din tava, lasandu-l sa se raceasca;

A se pastra la loc uscat si racoros.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review