Se incarca...

Omega 3 | Gama completa produse si informatii

Filtreaza produsele
Ulei Bio Oxyguard omega 3-6-9 virgin 100ml Rapunzel

24,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Margarina prima cu omega 3 si ulei de in, 250g Rapunzel

16,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Ghidul practic de omega-3 Beneficii și completările


    Omega-3 provine din surse atât de plante și animale, în special de la ulei de pește și krill. Ei au devenit o afacere de miliarde de dolari, cu americanii de cheltuieli de aproximativ 2,6 miliarde de dolari pe suplimente nutritive si alimente fortificate cu omega-3 fats.1

Tipuri de grasimi omega-3

    Animale marine, cum ar fi pește și krill furniza acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), care sunt în mare parte promovat pentru efectele lor protectoare asupra inimii. Seminte de in, cânepă, Chia, și câteva alte alimente, pe de altă parte, oferta alfa-linoleic Acid (ALA). 2

     

    Ce-ar vrea să aleagă un soi pe baza de animal - cele mai multe dintre beneficiile pentru sănătate legate de grasimi omega-3 sunt legate de APE pe baza de animale și DHA, nu Ala-pe baza de plante.

    În plus, ALA este convertit în EPA si DHA în corpul dumneavoastră la un raport foarte mic. Ce înseamnă acest lucru este că, chiar dacă consuma cantitati mari de ALA, corpul tau poate converti numai o cantitate relativ mică în EPA si DHA, și numai atunci când există suficiente enzime.

    Amintiți-vă, totuși, că pe baza de plante omega-3 grasimi nu sunt in mod inerent daunatoare sau ar trebui să fie evitate. În mod ideal, ceea ce doriți să faceți este să includă o formă pe bază de animale din dieta ta. De exemplu, puteți combina in și cânepă în dieta cu omega-3 de origine animală.

O trecere in revista a omega-3 Beneficii

    Se numără printre cele mai importante elemente nutritive esențiale de acolo today.3 în 2008, 3 Omega-, American Journal of Clinical Nutrition4, 5, 6 a publicat trei studii au investigat rolul de omega-3 acizi grași EPA și DHA in populatiile varstnici.

    Concentrații scăzute de EPA și DHA a dus la un risc crescut de deces de toate cauzele, precum și declinul cognitiv accelerat. Studiile sugereaza de asemenea ca un aport mai mare de omega-3 pot aduce anumite beneficii de sanatate ca suplimentarea pe termen scurt nu poate da.

    Aici sunt alte dovezi de omega-3 beneficii:

        Omega-3 beneficii sănătății inimii. Un studiu italian (GISSI) 7 de 11324 supravietuitori atac de cord a constatat ca pacientii suplimentarea cu uleiuri de pește redus semnificativ riscul de un alt atac de cord, accident vascular cerebral sau deces. Intr-un studiu separat, 8 cercetatorii medicale americani au raportat că bărbații care au consumat pește o dată sau de mai multe în fiecare săptămână au avut un risc de 50 la suta mai mic de a muri de la un eveniment subita de cauza cardiaca decat barbatii care mananca peste mai puțin de o dată pe lună.
        Omega-3 normalizează si reglementeaza nivelul de colesterol trigliceride. Comparativ cu o statina, atât ulei de pește și ulei de krill sunt mai eficiente în acest sens. Potrivit unui studiu care a comparat eficacitatea krill și uleiurile de pește în reducerea trigliceridelor, 9 ambele uleiuri redus în special activitatea enzimei care cauzeaza ficatul de a metaboliza de grasime, dar a avut un efect de krill mai pronunțate, reducând trigliceridelor hepatice in mod semnificativ mai mult.

        Niveluri Postul trigliceridelor sunt o indicație puternică a capacității de a avea profiluri de lipide sanatoase, care pot fi un indicator al sanatatii inimii.

        Studiile au aratat de asemenea ca omega-3 grasimi sunt antiaritmic (prevenirea sau contracararea aritmii cardiace), anti-trombotic (previne tromboza sau un cheag de sânge într-un vas de sânge), anti-aterosclerotice (prevenind depozitele grase și fibroza a stratului interior de arterele), și anti-inflamatorii (contracararea inflamatia - caldura, durere, tumefiere, etc).
        DHA afecteaza de invatare si comportamentul copilului dumneavoastră. Vrei pentru a maximiza potențialul intelectual copilului tau? Un studiu publicat in PLoS ONE, în iunie 201310 legate nivelurile scazute de DHA cu citire mai sarace, si memorie si probleme de comportament in sănătoși copiii de vârstă școlară. Într-un alt studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie Clinica in august 2013,11 copii care au consumat un omega-3 supliment grăsime ca sugarii marcat mai mare asupra învățării regulă, vocabular, și de testare inteligente la varste 3 la 5.

        Studiile anterioare, de asemenea, a constatat ca copiii cu tulburare de hiperactivitate deficit de atentie (ADHD) și comportament legate sau dizabilitati de invatare sunt mai susceptibile de a avea omega-3 niveluri scăzute de grăsimi.

        Omega-3 are un astfel de mare impact asupra sănătății creierului - EPA și DHA menține nivelurile de dopamina din creier mare, creșterea de creștere neuronală în cortexul frontal a creierului, și de a crește circulația cerebrală.
        A fost gasit omega-3 pentru a salva viețile copiilor care trec prin sindromul intestinului scurt (SBS)
        Omega-3 a fost găsit pentru a salva viețile copiilor care trec prin sindromul intestinului scurt (SBS), care este de mii mai puțin frecvente, dar impactul de oameni din Statele Unite. SBS pot apărea la naștere (când o porțiune din intestin nu dezvolta) sau ca urmare a unei boli infectioase inflamatorie izbitoare nou-născuților prematuri. La adulți, ca poate fi cauzata de o intervenție chirurgicală pentru boala Crohn sau rănire.

        Alarmat de situația, Dr. Mark Puder, chirurg la Spitalul de Copii din Boston, 12 au spus că ei știau majoritatea copiilor cu SBS au fost de gând să moară. Apoi medicii remarcat că, atunci când copiii s-au dat suplimentul nutritiv Omegaven (din ulei de pește), au început să se îmbunătățească în mod drastic.

        Tratamentul ulei de pește a fost dat la 112 de copii de la spital, în cazul în care mai mult de 90 la suta din copiii cu SBS sunt încă în viață. Nu a fost rezultate izbitoare că suplimentul ulei de pește este, de asemenea disponibil la 70 de spitale din intreaga lume.

    Beneficii Omega-3 acoperă multe domenii de sanatate, de la sănătate mintală și de comportament la prevenirea moartea prematura de boala, inclusiv următoarele:
    Boala coronariana si de accident vascular cerebral esential deficit de acid gras in copilarie (de retina si dezvoltarea creierului) functia General creierului, inclusiv memoria și boala Parkinson
    Tulburări ADHD autoimune, de exemplu lupus și nefropatie Osteoporoza
    Cancerele cu boală Crohn de san, de colon, de prostata si artrita reumatoida

Ați putea fi, un nivel scăzut cu privire la aceste benefice Grăsimi

    Omega-3 Deficitul afectează oamenii HeartMost nu consuma cantitati suficiente de grasimi omega-3, care face deficit de omega-3 de natură a șasea cea mai mare ucigas de americani. Acest deficit poate provoca sau contribui la probleme grave de sanatate mentala si fizica, si poate fi un factor care stau la baza semnificativă de până la 96.000 de decese premature în fiecare an.

    De fapt, aportul alimentar de grasimi a fost printre factorii cei mai larg studiate de risc dietetice pentru san si cancerul de prostata. Doua studii din anul 2002 explica cum omega-3 poate proteja impotriva cancerului de san. BRCA1 (gena cancerului de san 1) și BRCA2 (cancer de san gena 2) sunt două gene supresoare tumorale ca, atunci cand functioneaza normal, ajuta la repararea ADN-ului daune, un proces care previne, de asemenea, dezvoltarea tumorii.

    Omega-3 și omega-6 au fost găsite pentru a influența aceste două gene - omega-3 tinde să reducă creșterea celulelor canceroase, în timp ce foarte prelucrate și toxică omega-6 a fost găsit pentru a provoca dezvoltarea cancerului.

    Având în vedere că deficitul de omega-3 este un factor care stă la baza comună pentru cancer si boli de inima, nu mai este surprinzator pentru statistici pentru a arata ca aceasta deficienta poate fi responsabil pentru aproape 100.000 de decese in fiecare an.

    De asemenea, trebuie acordată o atenție deosebită faptului că cele mai multe femei au deficiențe majore de omega-3. Un studiu 1991, la Clinica Mayo concentrat pe 19 de femei gravide "normale" consumatoare "diete normale", și a arătat că toate au fost cu deficit de omega-3 grasimi. Un alt studiu a comparat inuită (eschimos) femei la femei canadiene, și a dezvăluit omega-3 deficit în laptele de mame hranitoare Canada.

    Celule animale nu pot forma de omega-3, asa ca un fetus trebuie să obțină toate de acizi sale grasi omega-3 din dieta mamei. Admisie și plasmă concentrații dietetice mamei de DHA influențează direct nivelul DHA a fătului în curs de dezvoltare, cu impact creierului și a ochilor de sanatate a copilului.

    Deci, amintiți-vă că, dacă sunteți gravidă, copilul este dependent de omega-3 din dieta ta prin laptele matern. Este crucial ca atunci să mențină adecvat omega-3 de aprovizionare.

Omega-3 Omega-6 Balance Tu trebuie să mențină în corpul dumneavoastră

    Omega 3 capletsOmega-3 și omega-6 sunt două tipuri de grăsime care sunt esențiale pentru sănătatea umană. Cu toate acestea, tipic american consumă mult prea multe omega-6 grasimi din dieta ei in timp ce consuma foarte mici omega-3 nivele.
    Raportul ideal de omega-6 la omega-3 grasimi este de 1: 1. Strămoșii noștri au evoluat timp de milioane de ani, cu privire la acest raport. Astăzi, cu toate acestea, mediile noastre raport de la 20: 1 la 50: 1 - aceasta vrăji pericole seroase pentru bunăstarea voastră! De fapt, mass-media de masă a raportat în cele din urmă că lipsa de omega-3 este printre aspectele cele mai grave și urgente de sanatate care afecteaza lumea noastră.

    Omega-6 provine în primul rând din porumb, soia, rapita, floarea soarelui, și uleiuri de floarea-soarelui. Acestea sunt supraabundent în dieta tipic, care reprezintă excesul de omega-6 nivele.

    Grăsimi omega-6 predomină dieta in SUA, iar acest lucru încurajează producția de inflamație în corpul dumneavoastră. Multi oameni de stiinta cred ca un motiv există o incidență mare de boli de inima, hipertensiune arteriala, diabet, obezitate, imbatranire prematura, si unele forme de cancer de azi este acest profund omega-3-omega-6 dezechilibru.


Surse de Animal-bazate pe grasimi Omega 3

    Poate vă întrebați de ce sunt disponibile pentru tine omega-3 optiuni de origine animală. Aici sunt cele principale:

        Pește - Într-o lume perfecta, pește putem oferi toate omega-3 de care aveți nevoie. Din păcate, marea majoritate a ofertei de pește este acum puternic contaminat cu toxine si poluanti industriali, cum ar fi metale grele, PCB-uri, și otrăvuri radioactive. Aceste toxine fac consumul de pește nu mai sunt recomandate.

        Despre singura excepție sunt somon Alaska sălbatic-prins și pește foarte mici, cum ar sardine. Cele mai mari concentrații de mercur se găsesc în pește mari carnivore, cum ar fi tonul, biban de mare, și Marlin. Poate fi necesar să fie deosebit de precauți conserve de ton, precum și, după cum de testare independent de Proiectul de Politici Mercury a constatat că concentrația medie de mercur în conserve de ton este mult peste limitele "sigure" ale Agenției pentru Protecția Mediului (EPA).

        De asemenea, este important să se evite somonul de crescătorie, care conține doar aproximativ jumătate din omega-3 nivele de somon sălbatic. Se poate port, de asemenea, o serie de contaminanți, inclusiv toxinele din mediu, astaxantin sintetic, și produse secundare metabolice dăunătoare și reziduuri agrichemical de OMG hrană corn- și pe bază de soia sunt date.
        Ulei de pește - ulei de pește este una dintre modalitățile principale pe care oamenii sporesc aportul de omega-3 grasimi. Uleiuri de pește de înaltă calitate poate oferi cu siguranță mai multe beneficii de sănătate. Cu toate acestea, acest ulei este slabă în antioxidanți. Acest lucru înseamnă că pe măsură ce crește aportul de omega-3 prin consumul de ulei de pește, va crește de fapt, nevoia de protecție antioxidantă a adăugat.

        Acest lucru se întâmplă pentru că uleiul de pește este un pic perisabil, și oxidare duce la formarea de radicali liberi. Antioxidantii sunt, prin urmare, este necesar să se asigure că uleiul de pește nu se oxida și să devină rânced în corpul dumneavoastră.
        Ulei de ficat de cod - nu mai recomanda acest lucru din cauza potențialului de rapoarte problematice de vitamine A și D.
        Ulei de krill - Aceasta este alegerea mea preferată pentru omega-3 grasimi de origine animală. Eficacitatea sa antioxidant este de 48 de ori mai mare decât uleiul de pește. Acesta conține, de asemenea, astaxantin, un flavonoid marine-sursă care creează o legătură specială cu EPA si DHA, pentru a permite metabolismul directă a antioxidanti, făcându-le mai biodisponibil.

        Krill Oil BenefitsKrill - sau "okiami" ca japonezii o numesc - sunt creaturi mici,-creveți ca, care sunt o sursă de hrană drag în Asia inca din secolul al 19-lea sau mai devreme.

        Recoltarea de krill este un complet durabilă și unul dintre cele mai ecologice de pe planetă. Krill sunt cele mai mari de biomasă în lume și pot fi găsite în toate oceanele. Krill antarctic, de departe cel mai abundent, este sub conducerea unei organizații internaționale de 25 de țări cunoscute sub numele de Comisia pentru Conservarea resurselor marine vii din Antarctica (CCAMLR).

        Biomasa krill antarctic este folosind reguli stricte internaționale limită de captură de precauție, revizuite periodic pentru a asigura durabilitatea. Nici o penurie de krill a fost vreodată prognozat de CCAMLR.

        Ulei de pește și ulei de krill sunt doi jucători majore în domeniul de omega-3 grasimi de origine animală. Dar am o multime de motive de a crede că ulei de krill oferă beneficii superioare. De fapt, două studii ilustra acest lucru:
        Un studiu ianuarie 2011, Lipids13 constatat că efectele metabolice ale celor două uleiuri sunt "esențiale similare", dar ulei de krill este la fel de eficace ca și uleiul de pește, în ciuda conțin mai EPA și DHA.
        Un alt date, încă nepublicate în acel an, sugerează că uleiul de krill este absorbit până la 10 la 15 de ori, precum și uleiul de pește. Composition14 sa moleculara se spune că a ține cont de acest absorbție mai bună.

    Acest infographic Mercola va oferi un rezumat de ce să aleg krill peste ulei de pește.

Oferirea de grasimi omega-3 pentru copilul dumneavoastră

    Din momentul sarcinii prin mai tarziu in viata copilului tau, omega-3 grasimi DHA si EPA au un rol important in sanatatea radical ei creierului și alte funcții. Vă recomandăm completarea cu ulei de krill, înainte și în timpul sarcinii, și în timp ce alăpta. Bebelusii primesc DHA prin laptele matern, astfel încât continuarea alaptarii prin primul an va oferi copilului dumneavoastră o headstart mare pentru sănătate și succes.

    De îndată ce copilul poate înghiți în condiții de siguranță o capsulă, ea poate începe să luați un supliment de ulei de krill de înaltă calitate, care ar trebui să fie copil de dimensiuni sau aproximativ jumatate din dimensiunea unei capsule regulat. Supliment ar trebui să fie, de asemenea, fără miros, făcându-l ușor și gustoase pentru copii să înghită.

Recomandări finale

    Asigurați-vă că și copiii dvs. să obțineți dreptul de tipul de omega-3 grasimi. Du-te pentru o sursă de poluare gratuit, eco-friendly, și extrem de durabil, cum ar fi ulei de krill. Vestea bună este că uleiul de krill pare sa lucreze la o doză mai mică, iar acest lucru duce la economii importante de costuri, ceea ce face mai accesibile decât uleiul de pește.

    Intotdeauna mi-am subliniez face alegeri sănătoase, alimente sănătoase pentru a obține toate substantele nutritive de care aveți nevoie. În acest caz, completarea dieta cu o sursă de înaltă calitate de omega-3 grasimi, cum ar fi ulei de krill reale, este o modalitate sigura de a ajuta la optimizarea sanat