Se incarca...

Oja cu ingrediente naturale

Filtreaza produsele
Lac de unghii 08 Shiny Blue, 8 ml, Neobio

20,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Lac de unghii 11 Holy Elephant, 8 ml, Neobio

20,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat

Lacurile de unghii sau ojele

Din 1932, de cand a aparut pe piata lacul de unghii modern, si pana in prezent, lucrurile au evoluat foarte mult. Chiar daca nu cunoasteti acest aspect, lacul de unghii a fost inspirat din vopseaua de automobile si fabricat din chimicale, fapt care ii oferea rezistenta in timp, mai ales daca era depozitat in sticlute inchise si in zone intunecate. 

Chiar daca sunt cunoscute efectele nocive ale ingredientelor folosite in fabricarea lacurilor de unghii conventionale, cele care se gasesc pe oriunde, femeile le folosesc in continuare. Pe piata au aparut de ceva timp lacurile de unghii ce contin ingrediente naturale, la preturi accesibile oricui, dar se pare ca tot cele conventionale sunt la mare cautare. Cele mai periculoase 5 ingrediente care se folosesc in productia lacului de unghii sunt formaldehidele, toluenul, xylenelul, ftalatii si camforul.

Ingredientele prezente in lacul de unghii natural sunt sigure la expunerea multipla, iar majoritatea dintre ele se regasesc si in industria alimentara, o demonstratie in plus ca acestea sunt cele mai inofensive ingrediente pentru organism, folosite in productia lacului de unghii. In plus, ajuta si la protejarea unghiilor impotriva factorilor de mediu externi.