Se incarca...
Ulei germeni de grau extras la rece 50 ml Mayam Ulei germeni de grau extras la rece 50 ml Mayam

Ulei germeni de grau extras la rece 50 ml Mayam

19,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3882
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam

Uleiul din germeni de grau este recunoscut pentru proprietatile de tonifiere a pielii.
Promoveaza formarea noilor celule, hraneste si protejeaza pielea. Recomandat pentru masajul sanilor, pentru pielea uscata, matura, lipsita de elasticitate. Este o sursa buna de antioxidanti si fitosteroli.

Descrierea produsului
Ingrediente: triticum vulgare germ oil.
Un ulei hranitor si protector, recomandat in special pentru pielea uscata, pentru calmare cutanata, pentru prevenirea imbatrinirii pielii.
Este un elasticizant remarcabil, astfel isi aduce beneficiile in masaje faciale, de bust sau oriunde pielea este lipsita de tonus. Este utilizat preventiv si curativ pentru vergeturi, cicatrici, fisuri, piele deteriorata.
Fitosterolii (care pot ajunge si pana la 5%) ajuta functiile barierei hidro-lipidice, reduc pierderile de apa transepidermala, ajuta la regenerarea pielii degradate, la ameliorarea mancarimilor si a inflamatiilor. Are un profil interesant de acizi grasi esentiali, contine o cantitate mare de vitamina E dar si polifenoli care au actiune antiradicalara si antioxidanta.
Metoda de obtinere: prin extragere la rece din germenii bobului de grau
Zona geografica de provenienta: Germania
Prezentare: lichid uleios galben-maroniu, miros caracteristic de cereale, vascozitate destul de ridicata. Poate prezenta sedimente si tulburari in mod natural. Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.
Pe piele: absorbtie lenta, senzatie grasa, este considerat comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente
Proprietati - ulei din germeni de grau
• antioxidant
• elasticizant
• refermizant, normalizeaza tonusul
• restructurant al tesutul conjunctiv
• protector si reparator
• reduce pierderile de apa transepidermale
• reduce mancarimile si roseata
• regenerant pentru pielea afectata de factorii de mediu
• antiinflamator
• hidratant, nutritiv
• antiradicalar
• emolient
• antirid, antiage
Recomandari in cosmetica
• ten matur (uscat sau normal) lipsit de elasticitate
• piele uscata, deshidratata
• pielea imbatrinita prematur
• favorizeaza eliminarea celulelor moarte de pe suprafata pielii
• preventia si tratarea zonelor uscate si solzoase, a degeraturilor
• preventia vergeturilor si a crapaturilor
• vergeturi curativ
• piele cu tonicitate redusa, devitalizata
• calmarea arsurilor usoare
• masajul si tonifierea sanilor
• fortifierea parului si unghiilor
• ingrijirea mainilor
Utilizare cosmetica ulei de germeni de grau
• se poate aplica pe piele ca atare, nediluat, luand in considerare ca este un ulei gras ce se absoarbe mai greu
• ca ingredient inclus in creme pentru pielea uscata, deshidratata
• pentru creme de noapte aplicate tenului matur, devitalizat
• pentru creme si balsamuri nutritive, relipidante
• creme si masti restructurante, nutritive pentru ten uscat si matur
• pentru masajul sanilor si a zonelor cu piele ofilita
• ca atare sau combinat pentru preparate destinate preventiei vergeturilor
• in uleiuri sau unguente pentru tratarea vergeturilor
• in creme protectoare pentru maini
• in creme protectoare ale tenului uscat sau normal, in sezonul rece
• ca ingredient in unguente pentru diverse masaje
• ca ingredient in preparate pentru ingrijirea pielii afectate de arsuri solare, mancarimi, roseata
Pastrare:
• fiind un ulei moderat oxidativ, se pastreaza de preferinta sub 19°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta:
• non-iritant, posibil sensibilizant
• nu este recomandat persoanelor alergice la gluten
• uz extern!

Prezentare:
50 ml

Producator:
Mayam

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos