Se incarca...
Ulei de tamanu virgin 50 ml Mayam Ulei de tamanu virgin 50 ml Mayam

Ulei de tamanu virgin 50 ml Mayam

25,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3899
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Arborele creste in zone tropicale in special inMadagascar(numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). Poate ajunge la 20-30 m inaltime, frunzele sale sunt de un verde inchis si stralucitor, florile sunt albe. Din samburii fructului este extras uleiul care poseda proprietati antiinflamatorii, stimuleaza eficient microcirculatia. Prin urmare, este deosebit de adecvat pentru a atenua urmele inestetice, vergeturile sau ridurile.

Uleiul este concentrat si aromatic, se remarca prin capacitatea exceptionala de a ameliora numeroase afectiuni dermatologice cum ar fi eczemele, psoriazisul, zona zoster. Bun cicatrizant si antalgic bland, accelereaza cicatrizarea, amelioreaza vechi cicatrici. Poate fi de asemenea regasit in numeroase formule datorita actiunii sale calmante si purifiante pe plagile cronice, fisuri, crapaturi, zgarieturi.

Metoda de obtinere: prima presare la rece din samburi.

Zona geografica de provenienta: Madagascar.

Calitate: produs cosmetic natural virgin.

Prezentare: lichid uleios de vascozitate medie, culoare verde inchis, miros caracteristic usor condimentat.

Poate prezenta aglomerari si sedimente in mod natural!

Pe piele: absorbtie lenta, senzatie grasa, slab-comedogenic*

*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura a unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietati:

  • antiinfectios cutanat
  • circulator, faciliteaza circulatia sanguina
  • antiinflamator
  • purifiant, usor dezinfectant
  • fluidifiant, ajuta la protectia vaselor sanguine
  • protector impotriva efec telor nocive ale factorilor de mediu, soare
  • cicatrizant, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat
  • confera suplete si elasticitate pielii
  • antalgic bland, calmeaza durerile articulare, musculare si nervoase

Recomandari:

  • cicatrici, vergeturi
  • cuperoza
  • piele cu probleme : dermatite, eczeme, psoriazis
  • piele iritata, deranjata
  • zgarieturi, fisuri, crapaturi
  • infectii cutanate, micoze
  • probleme circulatorii, varice
  • picioare grele
  • dureri reumatice

Sinergii speciale:

  • cu ulei de galbenele, avocado si ulei esential de musetel pentru actiunea calmanta
  • cu ulei de catina, canepa si centella pentru actiunea regeneranta
  • cu ulei esential de cistus, geraniu si ulei de macadamia pentru o actiune cicatrizanta
  • cu ulei de jojoba, zmeura, neem, ulei esential de lavanda si bisabolol pentru eczeme, dermatite
  • cu ulei de neem si ulei esential de dafin pentru micoze
  • cu ulei de chimen negru, ulei esential de salvie, tea tree pentru ten cu probleme
  • cu ulei de macadamia, ulei esential de cedruvirginiasi dafin pentru actiunea circulatorie
  • cu ulei esential de menta, chiparos, vetiver pentru varice
  • cu ulei de rosa mosqueta, centella, ulei esential de chiparos, niaouli, cistus, pentru cuperoza

Aplicatii cosmetice:

  • este un ulei puternic, de obicei nu se foloseste aplicat ca atare, un dozaj tipic este de 20-50% ca ingredient in diverse compozitii
  • uleiul are tendinta de a se solidifica la temperaturi mai reduse de 25°C, fapt ce nu ii afecteaza calitatile. Se poate incalzi usor inainte de utilizare sub un jet de apa calda pentru lichefiere
  • creme, unguente reparatorii si cicatrizante
  • creme, serumuri, lotiuni anticuperozice
  • compozitii pentru eczeme, psoriazis
  • creme sau gel pentru picioare grele, varice
  • uleiuri de masaj calmant contra durerilor reumatismale

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Nu se recomanda in timpul sarcinii. Nu se aplica la copii sub 3 ani. Nu se recomanda asocierea cu vreun tratament anticoagulant. Uz extern.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos