Se incarca...
Ulei de morcovi macerat in ulei de floarea soarelui, 100ml, Mayam Ulei de morcovi macerat in ulei de floarea soarelui, 100ml, Mayam

Ulei de morcovi macerat in ulei de floarea soarelui, 100ml, Mayam

14,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3891
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ulei de morcovi macerat in ulei de floarea soarelui 100 ml Mayam

Morcovul este o sursa excelenta de betacaroten (precursor al vitaminei A), un agent colorant ce determina luminozitatea si aspectul radiant al pielii.

Transferat intr-un macerat uleios, pro-vitamina A are de asemenea proprietati antioxidante astfel capteaza radicalii liberi produsi de expunerea prelungita la soare.

Metoda de obtinere: prin macerarea radacinilor in ulei vegetal rafinat.

Compozitie: baza este uleiul de floarea soarelui in care se macereaza timp de cateva saptamani radacinile de morcov proaspat.

Zona geografic a de provenienta: Franta/Germania.

Prezentare: lichid clar, culoare oranj, vascozitate medie, miros fin caracteristic vegetal. Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.

Pe piele: se absoarbe mai lent, senzatie nu foarte grasa, slab-comedogenic*

*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Componenti principali: acid linoleic (omega-6), oleic (omega-9), palmitic, beta-caroten, luteina, fosfolipide.

Proprietati:

  • favorizant al bronzajului
  • uniformizant al bronzului
  • antioxidant
  • elasticizant
  • radiant
  • revitalizant

Recomandari in cosmetica:

  • tenuri terne, obosite
  • piele lipsita de vitaliatte, ofilita
  • piele palida
  • decolteu si zona gatului
  • bronzaj, expunere la soare
  • prevenirea imbatranirii cutanate
  • aplicat ca atare, nediluat pe piele (coloreaza usor pielea!) sau ca ingredient in compozitii cosmetice
  • uleiuri de plaja
  • compozitii pentru pregatirea pielii la expunerea solara
  • uleiuri, creme si lotiuni cu aplicare dupa soare
  • serumuri, creme si lotiuni pentru tenuri mature, terne
  • preparate pentru prevenirea imbatranirii pielii
  • creme de noapte
  • masti revitalizante si radiante pentru ten, gat si decolteu
  • preparate pentru pielea palida

Avertisment: poate pata hainele, dupa aplicare lasati sa se absoarba in piele si indepartati stratul neabsorbit!

Sinergii speciale:

  • cu argila rosie si ulei de coacaz negru sau rodie pentru masti radiante
  • cu ulei de catina si ulei de susan pentru ulei protector solar la nivel celular
  • cu ulei de galbenele si ulei esential de lavanda pentru aplicare dupa soare
  • cu ulei de jojoba pentru tenuri mixte
  • cu ulei de argan pentru tenuri uscate
  • cu ulei de rosa mosqueta si borago sub forma de serum antiage
  • alaturi de untul de cacao pentru prepararea unei creme bogate de corp

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina.

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Poate pata hainele, dupa aplicare lasati sa se absoarba in piele! Uz extern.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos