Se incarca...
Ulei de migdale dulci, rafinat 100 ml Mayam Ulei de migdale dulci, rafinat 100 ml Mayam

Ulei de migdale dulci, rafinat 100 ml Mayam

13,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 2939
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam

Uleiul de migdale este unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient recomandat pentru orice tip de piele in special cea uscata,
delicat, hranitor si calmant, ideal si pentru pielea sensibila sau fragila.

Migdalul este un pom fructifer cultivat pentru calitatile deosebite ale samburilor pe care le ofera, folosite atat in gastronomie cat si in cosmetica. Fructele sale alungite contin un sambure tare si usor dulceag, cu o aroma specifica. Speciile de migdali difera in functie de scopul cultivarii si de zona in care c resc . Migdalul este cultivat astazi in special in tinuturile insorite si calduroase din Spania,California, Italia si China.
Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte si din aplicatiile cosmetice ale zilelor noastre. Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece se absoarbe lent in piele, reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diversele ingrediente cosmetice.
Metoda de obtinere: prin presare din samburii de migdale, urmata de rafinare si filtrare.
Zona geografica de provenienta: Maroc.
Prezentare: lichid limpede, usor galbui, miros uleios caracteristic.
Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.

Pe piele: absorbtie lenta, senzatie destul de grasa, slab-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura a unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietati:
• emolient, hidratant
• hranitor
• regenerant
• usor antiinflamator
• contribuie la integritatea barierei de protectie a pielii
• catifelant, delicat
• calmant, inclusiv pentru mancarimi

Recomandari in cosmetica:
• masaj facial si corporal
• piele deshidratata, aspra, crapata
• ten uscat, deshidratat
• demachiere
• piele sensibila, delicata
• diminuarea cearcanelor si ridurilor
• dizolvarea crustelor de lapte la bebelusi
• ingrijirea pielii gravidelor (vergeturi preventiv)
• ameliorarea iritatiilor si a mancarimilor
Sinergii speciale:
• combinat cu apa de neroli pentru un demachiant bifazic
• combinat cu ulei esential de lavanda si bisabolol pentru calmarea pielii afectate de iritatii sau soare
• combinat cu unt de shea si ulei de rosa mosqueta pentru o compozitie de prevenire a vergeturilor
• impreuna cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru ingrijirea parului uscat
• cu ulei esential de lamaie verde pentru unghii si cuticule
• cu ulei de caise si ulei esential de geranium pentru un ulei facial potrivit tenului uscat
• cu ulei de borago si ulei esential din seminte de morcovi/iasomie pentru un ulei de frumusete (de noapte)
• cu ulei de avocado, ulei esential de rozmarin si menta pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie
• cu ulei de vanilie si parfumant flori de tiare pentru masaje cu feeling exotic
Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Ingrediente (INCI): prunus amygdalus dulcis oil

Aplicatii cosmetice:
• se poate utiliza ca atare, nediluat
• combinat cu o apa florala pentru un demachiant bifazic
• combinat cu uleiuri esentiale specifice si alte uleiuri vegetale pentru masaj
• ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea zonei ochilor
• ca ingredient in lotiuni si lapte de corp
• ca ingredient in creme si lotiuni pentru ingrijirea tenului uscat
• lotiuni sau lapte demachiant pentru orice tip de ten
• creme de noapte
• masajul bebelusului (dupa masaj se clateste sau se face un dus pentru a elibera pielea ca sa respire)
• inclus in balsamuri capilare si masti protectoare pentru par uscat

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. A se evita de persoanele alergice la oleaginoase. Uz extern.

Prezentare:
100 ml

Producator: Mayam

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos