Se incarca...
Ulei de margarete macereat, 50ml, Mayam Ulei de margarete macereat, 50ml, Mayam

Ulei de margarete macereat, 50ml, Mayam

21,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3886
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ulei de margarete macereat, 50ml, Mayam

Uleiul de margarete este recunoscut pentru efectul refermizant, fiind util pentru ingrijirea bustului,
pentru ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului pielii pe gat, decolteu, conturului fetei.

Margaretele sau Bellis ( frumos) Perennis (etern), sunt florile unei plante prezente pretutindeni in zonele temperate, care a fost utilizata de-a lungul timpului in tratamente cosmetice si nu numai. Este utilizata azi si in homeopatie.

Macerarea uleioasa a acestei flori permite extragerea elementelor pretioase cu proprietati de tonifiere si fermizare a pielii. In cosmetica uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea in compozitii destinate fermizarii bustului, de ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului pielii pe corp, gat, decolteu si conturului fetei.

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor in ulei de floarea soarelui rafinat.

Tara de provenienta: Franta.

Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare galben verzui, miros usor vegetal.

Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.
Pe piele: se absoarbe ceva mai lent, senzatie nu foarte grasa, slab-comedogenic.*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Componenti principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic; betamircena, esteri triterpenoici, arnicina, carotenoide.

Specificatii tehnice: densitate 0.92, indice de refractie la 20°C 1.472, index acizi (mgKOH/g) 0.32, index peroxid (MeqO2/kg) 3.7

Proprietati:
• refermizant
• tensor, tonifiant
• tonic limfatic
• favorizeaza circulatia sanguina
• calmant si reparator
• usor antiinflamator
• elasticizant

Recomandari in cosmetica:
• piele lipsita de elasticitate si fermitate
• conturarea si redarea fermitatii pielii
• post natal pentru pielea lasata
• ingrijirea bustului si al decolteului
• cuperoza
• fragilitate capilara, echimoze, vanatai
• picioare grele, edeme

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract.

Aplicatii in cosmetica:
• aplicat pur pe piele sau inclus ca si ingredient in diverse compozitii
• preparate tonifiante si refermizante pe abdomen, brate, coapse
• serumuri si creme pentru ingrijirea bustului
• creme si lotiuni pentru tonifierea tenului, gatului si decolteului
• preparate destinate elasticizarii pielii
• creme, lotiuni, serumuri pentru ten cuperozic
• uleiuri sau creme de masaj pentru silueta
• preparate pentru masaj dupa nastere
Sinergii speciale:
• cu ulei de borago, extract de iedera si ulei esential de rozmarin pentru actiunea refermizanta
• cu ulei din germeni de grau si smochin de barbaria pentru ingrijirea bustului
• cu ulei de argan si ulei esential de geraniu pentru efectul elasticizant
• cu ulei de tamanu, apa de hamamelis si ulei esential de cistus pentru cuperoza
• cu extract de iedera si cafeina pentru silueta
• cu ulei esential de dafin si extract de vita rosie pentru actiunea tonifianta
Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Poate sa cauzeze reactii alergice la persoanele sensibile la asteracee. Uz extern.

Prezentare: 50 ml

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos