Se incarca...
Pudra de fucus alga bruna 250 gr Mayam Pudra de fucus alga bruna 250 gr Mayam

Pudra de fucus alga bruna 250 gr Mayam

53,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3837
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Descrierea produsului

Ingrediente: fucus vesiculosus powder.

Algele marine contin din abundenta minerale si oligoelemente, enzime, aminoacizi, o serie de vitamine, mucilagii, clorofila, substante amare, polizaharide si polifenoli, fapt pentru care sunt clasificate drept alimente medicament. Populatia tarilor asiatice beneficiaza de milenii de efectele tamaduitoare ale algelor marine. Fucus vesiculosus sau alga bruna, cunoscut si utilizat pe scara larga in produsele cosmetice, poseda proprietati farmacologice si farmacodinamice multiple, din care evidentiem faptul ca este puternic remineralizant, favorizeaza schimburile metabolice, este stimulant al circulatiei sanguine, are efect de reglare a hidratarii pielii.

Astazi, fucus este un ingredient esential de slabire si refermizare, la care se apeleaza in tratamentele efectuate in statiuni balneare, in saloane de infrumusetare si talasoterapie. Utilizarea algelor in cosmetica a cunoscut avant odata cu descoperirea unor substante active cu efect de intinerire si este un ajutor pretios in curele de slabire. Pudra sau extractul de alga bruna este utilizat pe scara larga in cadrul tratamentelor spa sub forma de impachetari pentru slabit, compozitii pentru tratarea vergeturilor si a celulitei, dar si in terapii antistres. Pudra de fucus isi produce efectul in cadrul produselor de masaj, gomaj sau impachetari corporale pe aglomerarile de grasimi, zone afectate de celulita, pe zona anterioara a gatului, in zonele cu tulburari circulatorii, cicatrice.

Zona geografica de provenienta: Franta.
Prezentare: pudra fina micronizata, culoare brun-verzuie, miros specific.

Proprietatile pudrei de fucus:
remineralizant;
circulator;
contractor al structurii de colagen;
elasticizant;
hidratant;
stimulant;
revitalizant.

Recomandari:
compozitii cosmetice pentru reducerea tesutului adipos;
tesuturile lipsite de tonus;
fermizarea pielii inclusiv pe brate, coapse;
tratamentul grasimii localizate pe abdomen, solduri, fese;
piele deshidratata;
piele demineralizata;
ten si decolteu lipsit de tonus.

Utilizarea pudrei de fucus:
- dozaj recomandat 5 - 50%;
- ca ingredient in compozitii cosmetice aplicate pe zone unde se doreste slabire;
- ca ingredient in compozitii destinate mineralizarii si hidratarii pielii;
- ca ingredient pentru prepararea de creme sau uleiuri de corp fermizante;
- ca ingredient in geluri sau alte compozitii vascoase anticelulitice;
- ca ingredient in scruburi corporale pentru favorizarea microcirculatiei;
- ca ingredient in compozitii pentru aplatizarea abdomenului;
- sub forma de cataplasme in artrita si reumatisme;
- sub forma de bai pentru insuficienta endocrina.

Dispersabil in medii apoase sau uleioase. Se poate adauga intr-o crema gata preparata.
Se poate prepara si o simpla compozitie formand o pasta prin amestecarea cu apa care se incalzeste si se aplica atat de cald cat suporta pielea, efectul termic faciliteaza astfel eliberarea activelor marine din continut si patrunderea acestora in piele.
Nota: pudra de Fucus este benefica si pentru persoanele care sunt slabe, nu le va slabi mai tare, insa va tonifia, fermiza si remineraliza pielea in adancime.

Pastrare: in loc uscat ferit de lumina intensa.

Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non-alergizant;
a nu se utiliza aproape de o sursa de ventilatie;
a nu se inhala;
uz extern!

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos