Se incarca...
Pudra de cocos 10 gr Mayam Pudra de cocos 10 gr Mayam

Pudra de cocos 10 gr Mayam

8,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3834
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Descrierea produsului

Ingrediente: cocos nucifera fruit extract, maltodextrin, sodium caseinate.

De generatii, vindecatorii din sudul Pacificului au folosit laptele si uleiul de cocos pentru masaje terapeutice si de infrumusetare, hidratand, hranind si protejand pielea.

Extractul de cocos este un ingredient dermato-cosmetic apreciat pentru efectele sale regenerante si protectoare pentru par si piele. Este un ingredient cu ajutorul caruia se pot formula compozitii ce rasfata pielea, creme si masti nobile, lapte fin de baie.

A nu se confunda cu miezul de cocos razuit, disponibil in magazinele alimentare!

Cocotierul creste din abudenta in zonele tropicale si produce fructe intre varsta de 6 si 60 de ani, recolta optima incepe de la varsta de 10 ani. Un cocotier da cca. 65 de nuci pe an.

Compozitie: extract uscat de cocos 83-87%, maltodextrina 10-12%, caseina 2-4%.

Un aspect deloc de neglijat este ca producatorul acestui extract valorifica de la radacina pana la fruct cocotierul pentru a obtine diferite produse cosmetice, alimentare, materiale de constructie, torte si materie prima pentru diverse mestesuguri.

Pudra de Cocos CONTINE:
glucide - responsabile de hidratare si ingrijire;
vitamine, saruri minerale, aminoacizi - responsabile pentru hranire si furnizarea elementelor necesare pielii si parului;
enzime - responsabile pentru stimularea cicatrizarii si regenerarea cutanata;
fitosteroli - responsabili pentru intarzierea imbatranirii cutanate, protectori UV;
acizi grasi esentiali;
proteine >12%.

Metoda de obtinere: nucile proaspete de cocos sunt sparte si decorticate, dupa care, prin presare miezul proaspat furnizeaza un lapte cremos. Acesta este imediat pulverizat pe un suport de maltodextrina si caseina, apoi este uscat la temperatura care permite pastrarea intacta a activelor din continut.
Zona geografica de provenienta: Insulele din sudul Pacificului
Prezentare: pudra fina de culoare alb-crem, miros caracteristic de cocos.

Proprietati:
reparator, regenerant;
protector pentru piele si par;
nutritiv remarcabil;
emolient;
hidratant;
usor de integrat in formule;
stabilizeaza compozitiile;
agreat de Ecocert in cosmeticele bio.

Recomandari:
creme de fata nutritive de zi si de noapte pentru orice tip de piele;
lotiuni si lapte de corp imbogatite cu ingrediente nutritive;
compozitii pentru rasfatarea pielii;
creme de protectie solara, lotiuni si solutii pulverizabile pentru protectie solara;
masti si conditionatoare capilare;
creme si lotiuni pentru aplicare dupa expunerea la soare;
geluri de dus pentru copii si adulti;
lapte de baie;
masti nutritive si de alintare pentru orice tip de ten.

Utilizarea pudrei de cocos in cosmetica:
- creme pentru ten si corp 5 - 10%;
- lotiuni, lapte de corp 3 - 7%;
- compozitii dedicate ingrijirii copiilor 3 - 10%;
- produse de protectie solara 1 - 5%;
- compozitii de aplicat dupa expunerea la soare 1 - 5%;
- masti 1-10%;
- produse de baie, igiena, sapunuri 0.5 - 2%.
Solubil in apa. Insolubil in ulei.

Pastrare: in mediul ambiant, ferit de lumina si umiditate, ntre 19-25°C.

Date de siguranta:
non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant;
nu prezinta contraindicatii;
uz extern!

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos