Se incarca...
Oxid de zinc pulbere 50 gr Mayam Oxid de zinc pulbere 50 gr Mayam

Oxid de zinc pulbere 50 gr Mayam

5,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3802
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Oxid de zinc, grad cosmetic - Mayam

Este un recunoscut ingredient purifiant, antiseptic, stimuleaza vindecarea cutanata si este un excelent filtru UVA si UVB.
Complet inofensiv, potrivit inclusiv pentru ingrijirea pielii copiilor. Este deasemenea un ingredient clasic pentru machiaje.

INCI: zinc oxide (CI 77497).

Un ingredient foarte raspandit in aplicatiile cosmetice fiind util atat ca si pigment cat si pentru aplicatiile cu efect antiseptic, purifiant sau stimulant al vindecarii cutanate.

Este si un excelent filtru UVA si UVB recunoscut oficial, practic este un filtru mineral ce actioneaza ca bariera fizica de protectie.
In compozitii de machiaj creste opacitatea altor pigmenti si imbunatateste aderenta acestora pe piele.

PREZENTARE: pulbere alba inodora

Calitate: grad cosmetic
Dimensiunea particulelor: 0.3-0.4 microni (300-400 nm)
nanoparticulele sunt < 100 nm

Dozaj cu lingurite PP/inox:
PP5 = 3,5 gr
PP2 = 1,7 gr
TAD = 0,7 gr
DASH = 0,28 gr
PINCH = 0,18 gr

Proprietati oxid de zinc
• formeaza o bariera de protectie pe piele
• protector UV
• antibacterian
• antifungic, antiseptic
• pigment alb
• insolubil in apa sau uleiuri
• dispersabil in apa si uleiuri

Recomandari
• piele iritata
• eczeme, acnee
• pielea expusa la umezeala
• creme de scutece
• pudra de ten cu filtru UV
• fond de ten, fard, ruj
• protectie solara

De retinut:
• oxidul de zinc nu este solubil in apa sau uleiuri dar este dispersabil atat in medii apoase cat si uleioase
• pentru facilitarea dispersarii in creme recomandam in prealabil frecarea pulberii cu pistilul intr-un mojar

Utilizare oxid de zinc
• concentratii recomandate:
• pentru crema de scutece 5-20%
• pentru produsele de machiaj pana la 50%
• in creme de protectie solara in concentratie de 20% confera un FPS de 20

Pastrare:
• in loc racoros, ferit de umiditate, in recipient inchis

Date de siguranta:
• a nu se inhala
• a nu se ingera
• a nu se lasa la indemana copiilor
• a se evita contactul cu ochii
• uz extern!

Prezentare:
50 gr

Producator:
Mayam

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos