Se incarca...
Guma xanthan grad transparent 10 gr Mayam Guma xanthan grad transparent 10 gr Mayam

Guma xanthan grad transparent 10 gr Mayam

6,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3789
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Guma Xantan transparent - Mayam

Gelifiant de origine naturala ce formeaza geluri clare si transparente.
Contribuie la stabilizarea lotiunilor si creste usor vascozitatea compozitiilor cosmetice.

Ingrediente: xanthan gum
Xantanul este un agent de ingrosare si gelifiant de origine vegetala, produs printr-un procedeu natural de fermentare de bacteria Xanthomonas campestris din zaharuri si melasa.

Prezentare: pudra alb-crem, miros neutru
Livrare in punguta PE
Componenti principali: polizaharide, glucoza, manoza, acid glucuronic

Solubilitate: in apa si lichide apoase

Proprietati
• gelifiant
• stabilizator in emulsii
• vascozant pentru produse lavante
• adaugat in apa demineralizata nu are niciun efect
• foarte stabil pana la temperatura de +70°C
• nu este influentat de pH-ul compozitiei

Recomandari
• este potrivit pentru orice tip de piele
• prepararea gelurilor, lotiunilor lejere, cremelor emulsificate
• geluri fermizante pentru contur de ochi
• geluri dupa ras
• deodorante tip gel
• stabilizarea emulsiilor
• ingrosarea gelurilor de baie

Echivalente de dozare cu linguritele volumetrice din oferta noastra:
PP2 = 1,4 gr
TAD = 0,6 gr
DASH = 0,3 gr
PINCH = 0,15 gr

Utilizare cosmetica guma xantan
• dozaj uzual recomandat 0.2 - 2 %
• 0,2-0,4 pentru stabilizarea emulsiilor
• 0,4-2% pentru ingrosarea preparatelor si pentru obtinerea gelurilor
• incorporat la 1,5% in apa rezulta un gel care nu mai curge
• se poate incorpora in apa la temperatura camerei sau in apa calda de maxim 70°C
• mod de preparare: se presara treptat peste apa (apa florala sau lichidul apos) intre timp se omogenizeaza imediat manual sau cu mixerul. Gelificarea are loc in cateva minute
• prin omogenizarea manuala se va obtine un gel transparent fara bule de aer iar prin omogenizarea cu un mixer se va obtine un gel aerat, cu bule de aer

ATENTIE: produsele ce contin guma xanthan nu se pot conserva cu extractul din samburi de grapefruit!

Pastrare:
• la loc racoros, ferit de lumina si umezeala, in punga inchisa ermetic

Date de siguranta:
• non-iritant, non-sensibilizant
• nu lasati la indemana copiilor
• uz extern!
Prezentare:
10 gr

Producator:
Mayam

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos