Se incarca...
Extract din samburi de grapefruit 10 ml Mayam Extract din samburi de grapefruit 10 ml Mayam

Extract din samburi de grapefruit 10 ml Mayam

20,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 5832
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Introducere

Este o compoziție cu proprietăţi bactericide și fungicide care contribuie la conservarea cosmeticelor care conțin apă: emulsii, tonice, loţiuni, produse lavante. Concentraţie 60%.

 
Descriere şi recomandări

Este o compoziție concentrată, diferită față de extractele obişnuite comercializate în magazinele de profil, diferită în special față de extractele pentru uz intern care de obicei sunt pe bază de alcool.

Produsul are proprietăţi de conservare, este bactericid și fungicid cu spectru larg, de origine naturală, care permite prelungirea duratei de utilizare a compozițiilor cosmetice care conțin ingrediente apoase: loțiuni, creme, tonice, măşti, diferite emulsii şi produse de igienă lichide.

Eficacitatea sa ca microbicid a fost validată prin teste efectuate de producător.

Acest extract până în momentul de faţă nu este declarat oficial conservant, astfel nu-l putem denumi nici noi conservant, cu toate că este una dintre cele mai bune alternative vegetale la conservanţii de sinteză.

ORIGINE: naturală, din sâmburi și pulpă de grapefruit macerat în glicerină vegetală, fără cloruri, triclosan, parabeni. Este complet biodegradabil.

COMPOZIŢIE: 60% extract grapefruit, 40% glicerină vegetală

Prezentare: lichid vâscos, culoare galben-portocalie, miros caracteristic, solubil în apă și loțiuni

SE LIVREAZĂ ÎNSOŢIT DE O SERINGA pentru uşurarea dozării.

Proprietati :

  • antibacterian cu spectru larg
  • antifungic cu spectru larg
  • împiedică dezvoltarea bacteriilor
  • împiedică dezvoltarea mucegaiurilor
  • conservant pentru produsele cosmetice apoase
  • nu are influență asupra pH-ului din compoziț

Utilizare :
  • dozajul: 0,3 până la 1% din greutatea compoziției finale, adăugat la sfârșitul procesului de preparare, dozaj mediu recomandat 0,6%
  • conservarea tuturor produselor cosmetice conținând o fază apoasă (apă, hidrolate, ape florale)
  • conservarea loțiunilor (emulsii, compoziţii tip lapte)
  • conservarea produselor de igienă (șampoane, geluri de duș, demachiante)
  • se recomandă păstrarea compozițiilor conservate în mediul ambiant dar la răcoare și ferite de lumină şi umezeală
  • dacă o compoziție nu este stabilă, aceasta nu poate fi conservată

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos