Se incarca...
Crema antiimperfectiuni 50ml Gerovital Plant Crema antiimperfectiuni 50ml Gerovital Plant

Crema antiimperfectiuni 50ml Gerovital Plant

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descriere produs

Este un produs modern de infrumuseţare cu o formulă special concepută pentru uniformizarea şi redarea strălucirii tenurilor pătate, pigmentate neuniform, cu semne rămase de la acnee, etc.

Prin ingredienţii prezenţi in formulare, crema exercită o acţiune complexă:

-decolorează petele existente şi indepărtează stratul de celule moarte de pe suprafaţa pielii prin efectele acizilor din fructe, uniformizand tenul

-previne apariţia petelor noi şi imbătrnirea accelerată a pielii şi prelungeşte in timp efectul de decolorare prin prezenţa extractului antioxidant, antistres din Floare de Colţ

-emoliază, hidratează şi hrăneşte epiderma, reface filmul protector superficial prin uleiurile vegetale prezente in formulă (Unt de Cacao, Ulei de Soia, Ulei Jojoba)

-reface integritatea şi aspectul sănătos al pielii prin prezenţa extractului de Boswellia Serrata.

Crema se aplicǎ de 2 ori pe zi, minim 2 luni de zile, pe zonele afectate. Tratamentul de decolorare a petelor şi de albire a pielii se face de preferinţă in anotimpurile cu soare mai puţin, respectiv toamna şi iarna, asigurand, concomitent cu procesul de decolorare, o bună protecţie UV a pielii, prin utilizarea unor creme de intreţinere cu factor de protecţie UV 15-20. La orice semn de iritaţie a pielii, se suspendă temporar aplicarea cremei şi se reia după 2-3 zile.Ten uniform şi cu aspect sănătos.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos