Se incarca...
Ceara de carnauba pulbere 10 gr Mayam Ceara de carnauba pulbere 10 gr Mayam

Ceara de carnauba pulbere 10 gr Mayam

7,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3778
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ceara de Carnauba - Mayam

Indispensabil la formularea rujurilor si a produselor care trebuie sa reziste la caldura.
Datorita duritatii remarcabile ofera stabilitate compozitiilor si este apreciat pentru puterea filmogena.

Descrierea produsului
Ingrediente: copernicia cerifera cera.
Ceara de Carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera, nativ in Brazilia. Este utilizata in diferite domenii cum ar fi industria alimentara, industria farmaceutica dar si pentru polizarea suprafetelor din lemn sau al vopselei pe automobile.
Datorita duritatii si topirii doar la temperaturi ridicate, ceara de carnauba joaca un rol important in formularea produselor de machiaj. Ofera stabilitate rujurilor, creioanelor de contur si rimelului, care raman stabile si consistente la temperaturi ridicate, aspect important pentru pastrarea integritatii acestora in timpul verii.

Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice ajuta pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie formand un strat fin pe piele.
Confera unei compozitii cosmetice consistenta si stabilitate.

Prezentare: pulbere galbuie, miros slab caracteristic
Livrare in punga PE
Punct de topire 80-85°C

Proprietati
• punct de topire ridicat
• confera rezistenta compozitiilor
• texturant
• durizant
• filmogen
• stabilizant al emulsiilor
• co-emulsifiant

Recomandari in cosmetica
• rujuri
• balsamuri de buze
• deodorante solide tip stick
• mascara
• balsamuri si unguente consistente
• creme protectoare pentru piele sensibila, deshidratata
• unguente filmogene
Insolubil in apa, solubil in ulei.

Dozaj cu lingurite inox/PP
PP10 = 5,2 gr
PP5 = 2,4 gr
PP2 = 1,0 gr
TAD = 0,4 gr

Utilizare cosmetica
• ca ingredient in creme, lotiuni, balsamuri, unguente, creme de protectie, incalzit pe baie de abur la 80°C, adaugat la faza uleioasa, concentratia uzuala 1 - 5%
• inclus ca ingredient in produse de machiaj: rujuri, rimeluri, fonduri de ten, gloss de buze, 2-10%
• inclus ca ingredient in prepararea de stickuri deodorante, in concentratie de 5-10%
Este important ca sa se incalzeasca pana la 80°C, altfel ceara nu-si va exercita functia in preparate!

Pastrare:
• la racoare, ferit de umezeala si lumina directa

Date de siguranta:
• non-iritant, non-sensibilizant
• nu lasati la indemana copiilor
• uz extern!

Prezentare:
25 gr

Producator:
Mayam

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos