Se incarca...
Ceara de albine purificata 25 gr Mayam Ceara de albine purificata 25 gr Mayam

Ceara de albine purificata 25 gr Mayam

7,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 1 review
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3777
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

 

Ceara provine din secreţia albinelor pentru construirea stupilor şi conţine inclusiv elemente prelevate din plantele vizitate de albine.

Este un element natural folosit din vechime în produsele cosmetice dar şi pentru prepararea lumânărilor. Fiind un ingredient care conferă pielii supleţe şi catifelare, a fost apreciată din cele mai vechi timpuri pentru acţiunea restructurantă şi elasticizantă. Are efect calmant, hidratant şi ajută pielea să reţină umezeala. Are rol de barieră de protecţie formând un strat fin pe piele. 

Ceara de albine conţine o serie de principii care rămân active chiar şi după prelucrarea termică.

În special ceara de albine purificată care prin filtrare şi tratare termică devine albă şi cu un miros mai puţin pregnant faţă de varianta galbenă, dă libertate la crearea compoziţiilor fără influenţă asupra culorii sau parfumului rezultat. Ideal prin urmare pentru crearea de lumânări, balsamuri cu textură frumoasă, rujuri şi alte cosmetice decorative.

PREZENTARE: pastile albe translucide ceroase, cu un uşor miros de miere

livrat în punguţă PE

Caracteristici tehnice:

  • punct de topire 62°C
  • valoare acid 20 mg KOH/g
  • valoare saponificare 92 mg KOH/g
  • valoare esteri 72 mg KOH/g

Proprietăţi

  • ideal agent de îngroşare
  • potenţator de vâscozitate
  • filmogen
  • agent durizant pentru stickuri
  • agent texturant pentru balsamuri şi creme
  • stabilizant al loţiunilor
  • bază pentru lumânări
  • co-emulsifiant

Recomandări

  • balsamuri şi creme consistente
  • balsamuri de buze şi rujuri
  • stickuri deodorante
  • creme protectoare
  • unguente filmogene
  • lumânări din ceară naturală

Utilizari:

  • inclus ca ingredient în compoziții cosmetice de îngrijire: creme, loţiuni, balsamuri, unguente, creme de protecţie, încălzit pe baie de abur adăugat la faza uleioasă, concentraţia uzuală 2 - 10%
  • inclus ca ingredient în produse de machiaj: rujuri, rimel, gloss de buze, 2-20%
  • inclus ca ingredient în prepararea de stickuri deodorante, ceară de păr, în concentrație de 5-20%
  • pentru formularea de unguente solide din uleiuri vegetale lichide
  • alături de un emulsifiant pentru realizarea loţiunilor. Nu recomandăm ceara de albine pentru emulsificare fără ajutorul unui alt emulsifiant
  • combinat cu alte ceruri (candelilla, carnauba) pentru formularea stickurilor şi rujurilor cu textură consistentă

SOLUBILITATE: solubilă în uleiuri calde, insolubilă în apă

Păstrare: a răcoare, ferit de umezeală și lumina directă

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • posibil alergizant pentru persoanele sensibile la produse apicole
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

Rating 5.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Este un review la acest produs

Postat pe 10-02-2018 / 22:09

Achizitie verificata

Multumita

Multumita

Argumente Pro

Am folosit în combina?ie cu mai multe produse achizi?ionate de aici ?i a ie?it o crema într-adev?r naturala ?i de calitate.

Argumente Contra

Nu am.

0 0

* doar comentariul o sa fie afisat in pagina produsului.
Comenteaza

Produse asemanatoare

Ulei de Morcovi 100% autobronzant 100ml, Lovea

37,90 lei

Adauga in cos