Se incarca...
Ulei jojoba bio virgin 50 ml Mayam Ulei jojoba bio virgin 50 ml Mayam

20,90 lei

Adauga in cos
Ulei jojoba bio virgin 50 ml Mayam

Ulei jojoba bio virgin 50 ml Mayam

20,90 lei

Cantitate

Info stoc: In stoc magazin
Adauga in cos
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Livrare prin curier rapid in 2 - 24 ore lucratoare de la preluarea comenzii

  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 2936
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0374 476 677 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs


Despre produs:

Jojoba, un arbust cu inaltimea de 3 pana la 6 m, creste in cele mai aride zone ale lumii, in special in America Centrala si de Sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obtinut prin presarea la rece a boabelor bogate in ulei. Planta a fost denumita si "aurul pielii", ca urmare a varietatii de utilizari pe care le are in tratamentul si ingrijirea oricarui tip de piele. Uleiul extras din seminte este de fapt o ceara lichida, asemanatoare sebumului uman si destul de diferita fata de majoritatea uleiurilor vegetale comune.

Alte denumiri: simmondsia chinensis, ceara de jojoba.

Metoda de obtinere: prin presarea la rece a semintelor de jojoba. 

Proprietatile uleiului de jojoba:


- echilibrant al secretiei de sebum;
- emolient;
- protector al filmului hidrolipidic al pielii;
- penetrant, nu lasa urme lucioase;
- non-comedogenic;
- antiinflamator;
- hranitor;
- catifelant;
- usor cicatrizant;
- calmant, reechilibrant. 

Recomandari:

- ten mixt sau gras;
- piele uscata, deshidratata;
- mentinerea supletii si elasticitatii pielii;
- hidratant de buze;
- baza de machiaj;
- ulei pentru cuticule;
- balsam capilar;
- par uscat pentru stralucire si vitalitate;
- par gras pentru reglarea excesului de sebum capilar;
- adjuvant in eliminarea progresiva a matretii.

Ingrediente: simmondsia chinensis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Componenti principali: acizi grasi: gadoleic, erucic, palmitic, palmitoleic, oleic, nervonic; saruri minerale, vitamine.

Aspectul: lichid clar galbui, miros caracteristic, vascozitate medie.

Utilizarea uleiului de jojoba:
- aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau ingijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit;
- poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient intr-o compozitie bifazica pentru demachiant de ochi;
- nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si cuticulelor;
- ca atare aplicat pe par sau ca ingredient in masti de par, alaturi de uleiul de ricin si alte uleiuri esentiale specifice;
- ca ingredient inclus in compozitii cosmetice dedicate ingijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare;
- inclus in compozitii pentru prevenirea imbatranirii pielii, elasticizare si emoliere;
- ca ingredient in formularea lotiunilor de ingrijire cotidiana a tenului mixt si gras;
- ideal ca baza de masaj alaturi de esentiale specifice;
- ca ingredient in masti capilare pentru parul gras sau parul uscat, dar cu scalpul gras.

Sinergii speciale:
- cu ulei esential de oregano sau rozmarin pentru ingrijire capilara;
- cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat;
- cu ulei de argan si ulei esential de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasa si mixta;
- cu ulei de borago, rosa mosqueta si esential de geraniu pentru regenerarea pielii;
- cu ulei de crin alb si ulei esential de geraniu pentru pete de varstă, cuperoza;
- cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcov pentru solutie regeneranta de noapte.

Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigier.

Atentionari speciale: nontoxic, non iritant, non sensibilizant, pentru uz extern.

Tara de provenienta: Mexic.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare