Se incarca...
Ulei de zmeura bio virgin 10 ml Mayam Ulei de zmeura bio virgin 10 ml Mayam

Ulei de zmeura bio virgin 10 ml Mayam

16,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3900
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Un ulei bogat în tocoferoli, carotenoide şi alte elemente esenţiale pielii, previne îmbătrânirea prematură a pielii, încetineşte degradarea, restabileşte tonusul şi conferă un aspect radiant. Remarcat pentru proprietăţile antiradicalare şi antioxidante, este recomandat inclusiv în compoziţiile care pregătesc pielea pentru bronzaj sau repară pielea afectată de soare.

Cu toate că, oficial, un FPS nu a fost determinat pentru acest ulei, este recunoscut şi utilizat pentru capacitatea de a absorbi o parte din radiaţiile UV şi îşi aduce astfel aportul într-o compoziţie de protecţie solară. Această capacitate se datorează conţinutului de carotenoide, acid gallic şi vitamina E.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe.

Zona geografică de provenienţă: Chile/Franţa.

Prezentare: lichid clar, culoare galben-portocalie, vâscozitate medie, miros caracteristic ierbos uşor fructat.

Pe piele: se absoarbe uşor, senzaţie uscată, non-comedogenic*

*comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre, acnee, la orice persoană. Aplicarea mai ales în stare pură unui ulei comedogen trebuie evitată de persoanele care au piele cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietăţi

  • antioxidant potent
  • restructurant şi tonifiant al pielii
  • antiradicalar
  • protector UV
  • antirid preventivşi curativ
  • reparator, cicatrizant
  • calmant


Recomandări în cosmetică

  • potrivit pentru orice tip de ten
  • pregătirea pielii pentru expunerea la soare
  • calmarea şi regenerarea pielii afectate de razele UV
  • repararea pielii după arsuri şi răni uşoare
  • pentru riduri preventiv
  • după instalarea primelor riduri
  • eczeme, roşeaţă, piele deteriorată
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile

plicaţii în cosmetică

  • se poate aplica pe piele pur, dar este un ulei concentrat şi se utilizează de regulă diluat
  • ca ingredient în preparate cosmetice, dozaj 5-20%
  • serumuri antiage
  • creme şi loţiuni antirid preventiv
  • creme de noapte regenerante, restructurante
  • serumuri, creme şi loţiuni pentru conturil ochilor
  • preparate pentru îngrijirea pielii delicate, sensibile
  • preparate pentru îngrijirea pielii iritate, afectate de eczeme
  • uleiuri, creme, loţiuni de plajă
  • preparate aplicate după expunerea la soare
  • preparate regenerante pentru ten, gât, decolteu

 

Păstrare: fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, iar după deschidere la frigider, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original.

Se recomandă utilizarea în termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la păstrarea prospeţimii.

Acest ulei nu se va încălzi în cadrul preparării emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E în cazul în care se introduce în procesul de emulsificare după încălzirea fazei uleioase, conform reţetei.

Date de siguranţă: non-iritant, non-sensibilizant. Uz extern.




Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Unt BIO de shea nerafinat 125g Akoma

26,90 lei

Adauga in cos