Se incarca...
Ulei de rosa mosqeta bio virgin 50 ml Mayam Ulei de rosa mosqeta bio virgin 50 ml Mayam

Ulei de rosa mosqeta bio virgin 50 ml Mayam

26,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3895
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Arbustul salbatic Rosa Mosqueta apartine familiei rosaceelor, fiind asemanator cu macesul nostru, creste insa inAnzi,Chilesi Brazilia. Are tulpina spinoasa si flori colorate in roz. Dupa ofilirea si caderea florilor raman fructele (macese) de culoare rosie, in interiorul carora se gasesc numeroasele seminte.

Apartine aceleiasi specii cu macesul nostru insa acest soi deChile- cum se mai numeste, difera mult prin concentratia elementelor componente ale semintelor. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pe scara larga datorita capacitatii de ameliorare si reparare a cicatricilor rezultate dupa diverse evenimente, de la acnee pana la operatii chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimuleaza procesul natural de regenerare a pielii.

Este un elixir de tinerete pentru piele. Avand in vedere profilul de acizi grasi precum si concentratia in carotenoide, tanini, fitosteroli si polifenoli, utilizarea unui procent de 5-10% intr-un preparat cosmetic produce efecte remarcabile aplicat pe termen mediu-lung.

Alte denumiri: rosa moschata, rosehip oil,rosa affinis rubiginosa, ulei de macese.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din semintele fructului.

Zona geografica de provenienta: Brazilia/Chile.

Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la https://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: lichid clar, culoare galben-portocaliu, vascozitate medie, miros caracteristic. Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.

Pe piele: absorbtie lenta, senzatie grasa, moderat-comedogenic*

*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietati:

  • regenerant potent
  • bun cicatrizant
  • stimulant al productiei de colagen si elastina
  • antirid, antiage
  • antioxidant, emolient
  • mentine elastic itatea pielii, fermizant
  • ajuta la vindecarea ranilor
  • stimuleaza refacerea epidermei
  • atenueaza petele pigmentare
  • protector al barierei hidro-lipidice a pielii
  • reduce semnele de photoaging (fotoimbatranire)

Recomandari in cosmetica:

  • potrivit pentru orice tip de ten fara probleme deosebite
  • piele matura, devitalizata
  • piele lipsita de elasticitate
  • ten lipsit de tonus
  • ten afectat de semne ale fotoimbatranirii
  • ten ridat, riduri de expresie
  • cuperoza
  • prevenirea si ameliorarea vergeturilor
  • ameliorarea cicatricilor inestetice mai vechi sau mai noi
  • ameliorarea pigmentarilor ramase in urma cicatricilor
  • piele afectata de eczeme, psoriazis
  • daune UV de la expunerea exagerata la soare

Sinergii speciale

  • cu ulei de borago, canepa si rodie pentru efectul regenerant
  • cu ulei de primula serii, smochin, coenzima Q10 si ulei esential din lemn de trandafir pentru efectul antirid
  • cu ulei de tamanu, catina, ulei esential de salvie si lavanda pentru eczeme, dermatite
  • cu ulei de argan, unt de mango si ulei esential de mandarina pentru vergeturi
  • cu unt de shea, ulei esential de rozmarin, cistus si salvie pentru cicatrici
  • cu ulei de aloe vera, borago si galbenele dupa expunerea la soare
  • cu squalane, ulei de caise si ulei esential de morcov pentru masaje faciale

Pastrare: fiind un ulei sensibil la oxidare se pastreaza de preferinta sub 19°C, dupa deschidere la frigider, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original si se recomanda utilizarea in termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la pastrarea prospetimii.

Date de siguranta: non-iritant, non- sensibilizant. Uz extern.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Unt BIO de shea nerafinat 125g Akoma

26,90 lei

Adauga in cos