Se incarca...
Ulei de coacaze negre bio 25 ml Mayam Ulei de coacaze negre bio 25 ml Mayam

Ulei de coacaze negre bio 25 ml Mayam

16,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 3873
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ulei de Coacaze negre BIO - Mayam

Uleiul de coacaze este un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, recomandat in special pentru tenul matur, tern, pielea sensibila sau reactiva.
Concentrat, bogat si hranitor aduce beneficii pielii avand preoprietati regenerante si revitalizante.

Descrierea produsului
Ingrediente: ribes nigrum seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Coacazele negre sunt fructe de padure ce cresc pe arbustul nativ in Europa. Uleiul extras din semintele fructului este bogat in acid gamma-linolenic (pana la 20% GLA), un ingredient important pentru mentinerea elasticitatii pielii.

Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu inca peste 10 acizi grasi esentiali confera acestui ulei eticheta de pretios si esential pentru piele.

Uleiul de coacaze negre aduce beneficii in special pielii mature, devitalizate, deteriorate sau imbatranite prematur. Foarte bine tolerata de pielea sensibila, afectata de eczeme sau psoriazis si de pielea reactiva.

Metoda de obtinere: extras CO2 din semintele de coacaze negre

DESPRE extractia CO2: este o metoda ecologica non-poluanta de inalta tehnologie ce permite obtinerea unui randament superior presarii la rece, in special acolo unde materia prima are un pret mare si se proceseaza de regula volume mici. Metoda garanteaza puritatea maxima a extractului, nealterarea si nedeteriorarea elementelor plantei.

Zona geografica de provenienta: Germania

CALITATE: Ulei de Coacaze Negre BIO, MAYAM- produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Prezentare: lichid clar de culoare galben-verzuie, vascozitate medie, textura fina seaca, miros caracteristic agreabil usor acidulat

Componenti principali: acizi grasi linoleic, alpha-linolenic, gamma-linolenic, vitamina F, vitamina E, polifenoli, flavonoide

Pe piele: penetreaza bine pielea, textura seaca, non-comedogenica.*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

Proprietati - ulei de coacaze negre
• antirid, antiage
• elasticizant
• antioxidant
• usor antiinflamator
• calmant
• previne degradarea cutanata
• protejeaza bariera hidrolopidica a pielii
• blocheaza formarea elementelor proinflamatoare in piele
Recomandari in cosmetica
• prevenirea imbatanirii premature a pielii
• protejarea si hidratarea pielii uscate
• ingrijirea tenului matur
• calmarea pielii afectate de factori externi sau iritatii
• ingrijirea pielii dispuse la alergii, iritatii
• ingrijirea pielii din zona ochilor
• ameliorarea eczemelor si altor probleme de piele
Utilizare cosmetica ulei de coacaz negru
• este un ulei concentrat, de obicei nu se aplica nediluat pe piele, decat eventual pe suprafete mici
• ca ingredient in compozitii cosmetice dozat la pana la 25%
• in emuslii se recomanda incorporarea la faza finala
• creme de zi antirid, de intinerire
• creme de noapte bogate, regenerante, antiage
• creme si lotiuni pentru ingrijirea oricarui tip de ten, in special cel matur
• serumuri si creme pentru pielea lipsita de elasticitate
• serumuri si creme contur de ochi
• ca ingredient in preparate aplicate pe pielea cu afectiuni dermatologice
Pastrare:
• fiind un ulei sensibil la oxidare se pastreaza de preferinta sub 19°C, dupa deschidere la frigider, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original si se recomanda utilizarea in termen de 6 luni de la deschidere. Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la pastrarea prospetimii. Acest ulei nu se va incalzi in cadrul prepararii emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E in cazul in care se introduce in procesul de emulsificare dupa incalzirea fazei uleioase, conform retetei.

Date de siguranta:
• non-iritant, non-sensibilizant
• uz extern!

Prezentare:
25 ml

Producator:
Mayam

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Unt BIO de shea nerafinat 125g Akoma

26,90 lei

Adauga in cos