Se incarca...
Ulei de argan virgin Bio, 1L, Mayam Ulei de argan virgin Bio, 1L, Mayam

Transport gratuit

Ulei de argan virgin Bio, 1L, Mayam

365,90 lei

Info stoc: Stoc Epuizat
Alerta stoc
Adauga in wishlist
  • 0 review-uri
  • Anunta-ma cand scade pretul
  • Calculeaza costul de livrare
  • Produs in curs de aprovizionare de la producator. Veti primi un e-mail cand produsul reintra in stoc
  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs 70274
  • Brand Mayam

Comanda telefonica: 0758 334 334 sau pe email la office@bioportal.ro

Descriere produs

Ulei de argan virgin Bio, 1L, Mayam

Indicatii: Uleiul de Argan este presat din fructele arborelui de Argan, un copac nativ in Maroc, care traieste pana la 200 de ani. De secole, marocanii au folosit uleiul pentru ingrijirea pielii dar si in dieta lor cotidiana.

In prezent este unul dintre cele mai scumpe uleiuri vegetale din cauza ca arborele de argan creste pe zone restranse, avand nevoie de conditii climaterice specifice: sol arid dar bogat, soarele Africii si influenta temperaturii Atlanticului.

Ideal pentru:
- antiimbatranire si reducere a ridurilor
- ingrijirea pielii mature, lipsite de tonus
- restaurarea elasticitatii pielii
- fermizarea pielii
- eczeme, psoriazis
- acnee si alte afectiuni ale pielii
- pevenirea imbatranirii fiziologice
- protejarea pielii de efectele agresiunilor externe
- cicatrici de la acnee si varicela
- vergeturi preventiv
- arsuri solare
- par degradat, scalp uscat
- unghii fragile

Beneficii: 
- refermizant
- antioxidant
- cicatrizant
- antioxidant puternic
- emolient
- regenerator si restructurant
- protector
- elasticizant
- confera suplete tegumentara
- fortifiant pentru unghii
- confera stralucire parului

Tara de origine: Maroc

Mod de utilizare

- aplicat pe piele ca atare nediluat, pentru regenerare, restructurare cutanata, piele imbatranita, ten cu probleme
- ca ingredient inclus in compozitii cosmetice pentru reducerea ridurilor, refacerea filmului hidrolipidic, in concentratie de 5-30%
- ca ingredient in preparaea unguentelor destinate eczemelor, pentru cicatrizarea cat mai corecta a leziunilor tegumentare si diverse afectiuni ale pileii, 30-90%
- ca ingredient in compozitii cosmetice pentru par degradat, uscat, afectat de solutii chimice, dand stralucire si vigoare, 20-50%
- ca atare nediluat, sau ca ingredient pentru intarirea unghiilor fragile
- ca atare nediluat sau inclus in compozitii cosmetice dedicate femeilor insarcinate pentru prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului si a zonei perineale
- ca ingredient in preparatele de masare a sanilor si a zonei abdominale pentru prevenirea lasarii pielii

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Produse asemanatoare

Unt BIO de shea nerafinat 125g Akoma

26,90 lei

Adauga in cos