Se incarca...

Puncte de fidelitate

Regulament puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare comanda efectuata la bioportal.ro. Punctele se acorda pentru comenzile ce depasesc 50 de lei, incepand cu aceasta suma. Se calculeaza 1 punct = 50 lei din valoarea comenzii. Punctele de fidelitate pot fi folosite pentru a achita partial valoarea unei comenzi (maxim 30% din valoarea unei comenzi). Nu pot fi folosite puncte pentru achitarea contravalorii transportului.

Valoarea unui punct folosit pentru a cumpara un produs sau un serviciu este de 1 leu.

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. 

Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita maxim 30% din valoarea unei comenzi. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

Nu se acorda puncte de fidelitate pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate.

Nu se acorda puncte de fidelitate pentru produsele aflate in promotie, sau produse care beneficiaza de discount.

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completati numarul de puncte care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "Actualizeaza".