Se incarca...

Politica de confidentialitate


 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Ne angajam sa va respectam confidentialitatea, respectand toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

Prezenta politica urmareste sa va ofere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra sau pe care ni le puneti la dispozitie si modul in care vor fi prelucrate de noi. Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza, pentru a intelege punctul de vedere si practicile noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata.

1.          CINE SUNTEM

Operatorul de date este SC MINKO NET SRL, o societate romana cu sediul social in Bucuresti, Sector 5, strada Uranus, nr 98, bl U8, Parter. Pentru mai multe informatii referitoare la Societate, va rugam sa vizitati www.bioportal.ro.

2.         CE TIP DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM, IN CE SCOPURI SI IN BAZA CAROR TEMEIURI?

Societatea va colecta anumite informatii („date cu caracter personal”) In legatura cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice, care ne sunt furnizate direct de persoana vizata (de exemplu, nume, prenume, adresa postala, adresa de e-mail, numar de telefon) sau indirect (de exemplu, adresa IP).

Vom prelucra datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri, in baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea astfel cum este detaliat in cuprinsul prezentei politici de confidentialitate.

2.1.     Navigarea pe site-ul web. Utilizarea cookie-urilor

Atunci cand vizitati site-ul nostru web, utilizam cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, sistemul dumneavoastra de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe site-ul web.

Principalul scop al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare Imbunatatita si, de asemenea, in scopuri de publicitate, pentru a va putea oferi un continut individualizat si adaptat intereselor si preferintelor dumneavoastra. Drept urmare, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe site-ul nostru web si pentru a intelege modul in care interactionati cu continutul nostru publicitar.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web si scopurile in care acestea sunt utilizate, precum si cu privire la posibilitatile de a controla si/sau dezactiva cookie-urile, va rugam sa consultati Politica noastra privind cookie-urile.

 

2.2.    Raspunsul la Intrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon si orice alte informatii sau detalii pe care ni le veti putea furniza in cadrul corespondentei, pentru a va solutiona si a raspunde la Intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra, in functie de canalul de comunicare prin care ne contactati, conform descrierii de mai jos.

 

Scop

Temei legal

Durata

1

Oferirea de raspunsuri la Intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra prin corespondenta electronica (e-mail) sau telefon

Prelucrarea are la baza un interes legitim, permitandu-ne sa oferim raspunsuri la Intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra.

4 ani de la solutionarea solicitarii

 

2.3.    Campanii promotionale

Vom prelucra date cu caracter personal colectate de la dumneavoastra prin completarea formularelor de participare de pe site-ul nostru web sau alte formulare similare pentru a organiza campanii promotionale si/sau concursuri, sau pentru a acorda premii castigatorilor campaniilor promotionale, precum si pentru a analiza eficacitatea campaniilor noastre promotionale. In cazul in care vom colecta date precum seria si numarul cartii de identitate sau codul numeric personal, acestea vor fi colectate si folosite in scopul de mai sus doar pentru a ne conforma obligatiilor fiscale legate de premiile acordate castigatorilor campaniilor si/sau concursurilor. Participarea dumneavoastra la astfel de campanii promotionale si/sau concursuri este voluntara. Drept urmare, dumneavoastra decideti daca sa ne oferiti datele dumneavoastra cu caracter personal, prin completarea formularelor de participare pe site-ul nostru web sau a altor formulare similare prevazute de regulamentele campaniilor promotionale sau ale concursurilor.

 

 

Scop

Temei legal

Durata

1

Organizarea campaniilor promotionale si/sau a concursurilor

Interes legitim

4 ani de la data colectarii datelor

2

Prelucrarea datelor castigatorilor campaniilor promotionale in scopul acordarii premiului si, de asemenea, in scopul respectarii cerintelor legale fiscale.

Obligatie legala, obligatie contractuala

4 ani de la data colectarii datelor

 

Nu vom publica pe site-ul nostru web numele, prenumele, fotografia sau alte date cu caracter personal ale castigatorilor campaniei promotionale si/sau concursului, decat daca persoana vizata ne-a oferit consimtamantul sau in acest sens.

 

 

2.4.    Comunicari de marketing direct

Putem prelucra datele cu caracter personal pentru a va informa despre produsele si serviciile noastre, oferte promotionale si pentru abonarea la buletinele informative. Ca regula generala, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri de marketing direct doar cu consimtamantul dumneavoastra si prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail, sms etc.) cu care ati fost de acord atunci cand v-ati exprimat consimtamantul. Cu toate acestea, in masura in care ne-ati comunicat adresa dumneavoastra de e-mail cu ocazia achizitionarii unui produs sau serviciu de la noi, putem folosi adresa de e-mail, in conformitate cu prevederile legale in vigoare care ne permit sa va transmitem comunicari comerciale cu privire la produse sau servicii similare, pe baza interesului nostru legitim in acest sens; in acest caz, la obtinerea adresei de e-mail de la dumneavoastra si ulterior, odata cu fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, va vom oferi posibilitatea de a va opune acestei utilizari a adresei de e-mail (dezabonare).

 

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durata

1

Comunicari de marketing direct

Astfel cum acestea au fost furnizate de catre persoana vizata la exprimarea consimtamantului sau, de ex. nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon.

Consimtamant

4 ani de la momentul obtinerii datelor sau pana la momentul retragerii consimtamantului, oricare dintre cele doua momente survine primul

 

2.5.     Achizitionarea de produse online (daca este cazul)

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in vederea dezvoltarii, respectarii si incheierii contractului de cumparare pentru produsele pe care le-ati achizitionat prin intermediul site-ului web www.bioportal.ro. in special, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele:

Daca alegeti optiunea de salvare a cardului, va exprimati consimtamantul in vederea prelucrarii detaliilor indicate (datelor dumneavoastra) in scopul activarii cardului dumneavoastra. Codul de securitate al cardului (CVV sau CVC) se utilizeaza numai pentru efectuarea achizitiei si nu va fi ulterior stocat sau prelucrat ca parte a detaliilor de plata. Consimtamantul exprimat de catre dumneavoastra asupra activarii acestei functii inseamna ca datele dumneavoastra vor aparea automat in campurile relevante atunci cand faceti achizitii viitoare, astfel incat nu va mai trebui sa introduceti din nou detaliile pentru fiecare achizitie noua, deoarece acestea vor fi considerate corecte si valabile. Puteti modifica sau sterge datele despre carduri in orice moment la sectiunea contul dumneavoastra stocam si transmitem detaliile cardului dumneavoastra in conformitate cu standardele internationale de confidentialitate si securitate pentru cardurile de credit si de debit. Utilizarea acestei functii poate necesita modificarea parolei de acces din motive de securitate. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca  atunci cand utilizati site-ul web, securitatea datelor dumneavoastra depinde si de utilizarea si stocarea corecta de catre dumneavoastra a anumitor coduri confidentiale.

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durata

1

Achizitionarea de produse online

Nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, date bancare (numarul cardului bancar, numele detinatorului cardului, CVV/CVC)

Obligatie contractuala

4 ani de la momentul achizitionarii produselor

 

2.6.    Procesul de recrutare

Daca alegeti sa aplicati la un loc de munca prin intermediul site-ului web, in calitate de candidat, Societatea prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul desfasurarii activitatilor specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante in cadrul Societatii.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza demersurile la cererea dumneavoastra pentru incheierea unui contract de munca. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Societatii de a va avea in vedere in procesul de recrutare pentru diferite posturi.

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durata

1

Recrutare

Datele continute in CV, precum si in celelalte documente trimise de catre candidat, precum: nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, experienta profesionala, preferinte, date privind educatia, calificari, etc.

Interes legitim

Pe durata desfasurarii procesului de recrutare

2

Stocarea CV-ului dupa terminarea procesului de recrutare

Datele continute in CV, precum si in celelalte documente trimise de catre candidat, precum: nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, experienta profesionala, preferinte, date privind educatia, calificari, etc.

Consimtamant

1 an de la data la care ati furnizat datele

 

2.7.    Prelucrarea datelor reprezentantilor partenerilor contractuali implicati in derularea contractelor cu Societatea si/sau reprezentantilor autoritatilor publice

Daca sunteti persoana de contact a partenerilor, a potentialilor parteneri sau a autoritatilor publice cu care interactioneaza Societatea in derularea contractelor, Societatea prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

·        Pentru initierea sau desfasurarea relatiei contractuale dintre Societate si parteneri sau potentiali parteneri;

·        Pentru initierea sau desfasurarea relatiilor dintre Societate si reprezentantii autoritatilor publice cu care interactioneaza in derularea activitatii curente;

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Societatii de a initia si desfasura relatiile contractuale si/sau cu autoritatile publice in derularea activitatii Societatii in contextul oferirii produselor si serviciilor Societatii. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea Societatii de a-si desfasura activitatea.

 

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durata

1

Initierea sau desfasurarea relatiei contractuale dintre Societate si parteneri sau potentiali parteneri;

Nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, functie, semnatura

Interes legitim

Pe durata desfasurarii relatiilor contractuale, dar nu mai mult de 10 ani

2

Initierea sau desfasurarea relatiilor dintre Societate si reprezentantii autoritatilor publice cu care interactioneaza In derularea activitatii curente

Nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, functie, semnatura

Interes legitim

Pe durata activitatii societatii

 

2.8.    Sondaje, studii privind satisfactia clientilor si feedback de la clienti

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand decideti sa participati la sondajele sau studiile noastre de piata, la anchetele privind gradul de satisfactie a clientului sau cand ne furnizati feedback cu privire la produsele si serviciile noastre. Astfel de date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopul de mai sus doar pe baza consimtamantul dumneavoastra, avand, de asemenea, in vedere si interesul nostru legitim de a ne ajuta sa intelegem nevoile si asteptarile clientilor cu privire la produsele si serviciile noastre. Participarea dumneavoastra la astfel de sondaje sau studii de piata este voluntara. In consecinta, este alegerea dumneavoastra daca ne furnizati sau nu datele cu caracter personal (precum nume si prenume, informatii privind preferintele si obiceiurile de cumparare sau alte date cu caracter personal pe care va oferiti sa ni le furnizati), prin completarea formularelor de participare de pe site-ul nostru web sau alte formulare similare furnizate in cadrul respectivelor sondaje sau studii.

 

 

 

Scop

Temei legal

Durata

1

Sondaje sau studii de piata, anchete privind gradul de satisfactie a clientului sau cand ne furnizati feedback cu privire la produsele si serviciile noastre

Consimtamant, interes legitim

Pe o perioada de 5 ani sau pana la retragera consimtamantului, care situatie intervine prima

 

2.9.    Luarea deciziilor in mod automat si crearea de profiluri in mod automat

Datele cu caracter personal la care se face referire in prezenta sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri.

·        Vom retine istoricul dumneavoastra de cumparaturi si vom utiliza detaliile privind produsele pe care le-ati achizitionat in trecut pentru a va adresa sugestii cu privire la alte produse cu privire la care consideram ca veti fi interesat;

·        Vom retine si evalua informatiile privitoare la cele mai recente vizite de pe site-ul nostru web si cum navigati prin diferite sectiuni ale site-ului nostru in scopuri analitice, pentru a Intelege modul in care persoanele utilizeaza site-ul nostru web pentru a-l putea face mai intuitiv;

·        Vom mentine o evidenta a articolelor de pe site-ul nostru web pe care le-ati accesat si vom utiliza respectiva informatie pentru a va adresa pe acest site publicitate care este relevanta pentru interesele dumneavoastra, pe care le-am identificat in baza articolelor pe care le-ati citit.

Scopul acestui tip de prelucrare este acela de a va transmite informatii publicitare personalizate, in baza interesului comercial legitim al Societatii, de exemplu imbunatatirea serviciilor noastre. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea Societati de a va oferi informatiile necesare in functie de nevoile dumneavoastra.

 

2.10.Monitorizarea/securitatea persoanelor, spatiilor si/sau a bunurilor

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume, prenume, imagine, serie si nr CI, atunci cand decideti sa ne vizitati, in baza interesului legitim al Societptii in scopul de a asigura securitatea si de a evita accesul neautorizat in spatiile noastre.

Vom mentine o evidenta a persoanelor care acceseaza spatiile noastre, retinand datele cu caracter personal ale acestorasi vom utiliza respectivele informatii doar in eventualitatea unei brese de securitate.

Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea accesarii spatiilor Societatii.

Va informam ca datele dumneavoastra inregistrate in evidenta persoanelor care acceseaza spatiile noastre sunt pastrate pentru o perioada de 1 an. Datele prelucrate prin intermediul camerelor video sunt pastrate, potrivit legii, pentru o durata care nu depaseste 30 de zile.

 

3.         CUI DIVULGAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

Pentru a atinge scopurile descrise mai sus, Societatea utilizeaza serviciile mai multor parteneri contractuali. Acestia au calitatea de persoane Imputernicite, cum ar fi furnizorii de servicii de telecomunicatii la care apelam pentru transmiterea mesajelor SMS/e-mail, agentii de media din Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi utilizate In limitele obligatiilor pe care si le-au asumat fata de Societate. Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele Imputernicite de noi, sunt limitate la informatiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii si le solicitam acestor sa nu utilizeze datele cu caracter personal In niciun alt scop. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca toate entitatile cu care lucram stocheaza datele dumneavoastra cu caracter personal In conditii de siguranta si securitate.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor Societatii, care solicita Societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma. Aceste autoritati publice sau institutii pot fi Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Inspectia Muncii, organele de politie, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului, Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala; (ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor Societatii noastre sau alte entitati sau persoane, precum instante de judecata; (iii) terti achizitori, in masura in care activitatea Societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele:

a)     In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de Intretinere a site-ului nostru web;

b)     Pentru a raspunde intrebarilor, solicitarilor sau reclamatiilor dumneavoastra, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre furnizorii nostri de servicii de centru de apel;

c)      Pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala sau agentii de retele de socializare;

d)     Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;

e)      Pentru realizarea de sondaje sau studii de piata, anchete privind gradul de satisfactie a clientului sau pentru a obtine feedback de la clientii nostri cu privire la produsele si serviciile noastre, putem distribui datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de sondaje sau studii de piata/anchete privind clientii.

4.         TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN STRAINATATE

In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in strainatate catre state din Uniunea Europeana („UE”) sau Spatiul Economic European („SEE”).

Va informam prin prezenta ca orice transfer realizat de Societate intr-un stat membru UE sau SEE va respecta cerintele legale prevazute In GDPR.

5.         CAT TIMP STOCAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare, precum si a duratelor mentionate mai sus. In cazul in care, dupa expirarea duratei stabilite, Societatea va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens.

Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal fie pentru (i) perioada prevazuta de lege; sau (ii) o perioada nedeterminata, daca legile si regulamentele aplicabile o permit. Cu toate acestea, in acest caz, va informam ca orice prelucrare a datelor va inceta dupa primirea solicitarii dvs., ca anumite date sau toate datele dumneavoastra vor fi eliminate; (iii) sau pana la incetarea existentei scopului relevant aplicabil anumitor date.

Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira, iar Societatea nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, datele vor fi sterse in conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

6.         PRELUCRAREA DATELOR COPIILOR CU VARSTA DE SUB 16 ANI

Toate activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate in aceasta Politica se refera exclusiv la persoane care au cel putin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum si a rezultatelor prelucrarii este interzisa cu privire la copiii care nu au implinit aceasta varsta fara consimtamantul parintilor/reprezentantilor legali ai acestora. In cazul in care, in ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totusi loc, o vom inceta odata ce observam faptul ca utilizatorii nu au implinit varsta mentionata mai sus.

7.          SECURITATEA PRELUCRARII DATELOR

Societatea va informeaza prin prezenta ca evalueaza si actualizeaza constant masurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

8.         DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

In contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

a.      Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveti dreptul de a obtine confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate si, in caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal si conditiile in care sunt prelucrate , prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date;

b.      Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in cazul in care (i) datele nu mai sus necesare in scopul initial (si nu exista un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrarii este consimtamantul persoanei vizate, persoana vizata isi retrage consimtamantul si nu exista alt temei legal, (iii) persoana vizata isi exercita dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care sa prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) stergerea este necesara pentru conformarea cu legislatia UE sau legislatia romana sau (vi) datele au fost colectate in legatura cu servicii ale societatii informationale oferite copiilor (daca este cazul), cand se aplica cerinte specifice cu privire la consimtamant;

c.      Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazurile in care: (i) considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care sa permita operatorului sa verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, insa dumneavoastra nu doriti ca sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date; (iii) in cazul in care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra aveti nevoie de date pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta sau (iv) v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care sa verificam daca temeiurile legitime ale operatorului de date prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate;

d.      Dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv;

e.      Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situatia particulara in care va aflati, atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe interes legitim, precum si de a va opune, in orice moment, prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;

f.       Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta in mod similar Intr-o maniera semnificativa;

g.      Dreptul la portabilitatea datelor, insemnand dreptul de a va primi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat operatorului de date intr-o forma structurata, utilizata in mod curent si care poate fi citita automat, precum si dreptul de a transfera respectivele date catre un alt operator, in cazul in care prelucrarea are la baza consimtamantul dumneavoastra sau executarea unui contract si se realizeaza prin mijloace automate;

Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa adresati o solicitare in scris, datata si semnata sau in format electronic la urmatoarea adresa: Bucuresti, str.Uranus 98, bl U8, Parter  sau prin e-mail la DPO@bioportal.ro .  De asemenea, in cazul in care doriti sa va retrageti consimtamantul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveti posibilitatea de a utiliza optiunea „dezabonare” care este inclusa in fiecare comunicare de marketing.

h.     Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Protectie a Datelor (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente.

9.         MODIFICARI LA ACEASTA POLITICA

Aceasta Politica de Confidentialitate poate suferi din cand in cand modificari si poate fi actualizata de catre Societate, dupa cum va fi necesar. Societatea va va notifica cu privire la orice modificari materiale sau substantiale ale acestei Politici de Confidentialitate si se va asigura ca respectiva notificare este efectuata intr-o maniera care asigura luarea acestora la cunostinta de catre dumneavoastra, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ati furnizat-o, sau orice mijloace adecvate care sa asigure o comunicare efectiva.

10.      CONTACT

Puteti adresa orice intrebare in legatura cu prezentul document catre Responsabilul cu Protectia Datelor, care poate fi contactat folosind urmatoarele detalii de contract: DPO@bioportal.ro