Se incarca...

Livrarea

Pentru Bucuresti valoarea transportului  este de 8,9 lei pentru primele 2 kg. 

Costul livrarii pentru restul localitatilor din Romania al unui colet este de 16.9 lei cu compania de curierat  GLS, indiferent de locatia de pe teritoriul Romaniei, in limita a 2 kg pe colet.

Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 300 lei inclusiv TVA, cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 2 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg.

Vom alege in mod automat curierul cu valoarea cea mai mica iar daca un client isi doreste un anume curier din lista celor in contract cu Bioportal: Sameday, GLS sau Fastius o poate face la costul comunicat de operatorul nostru, este de ajuns sa specifice in zona de comentarii pentru curieri. 

Obs: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 18.00 vor fi preluate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Livrarea coletelor se va face in 1- 5 zile de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. 

Pentru comenzile din afara Romaniei, putem onora doar pe cele achitate prin ordin de plata in avans, si numai dupa stabilirea exacta prin email sau telefon a costurilor de transport ( difera foarte mult in functie de tara de destinatie si volum/greutatea coletului) si datei exacte de livrare.