Se incarca...

Forcapil par si unghii sanatoase | Bioportal

Filtreaza produsele
Forcapil lotiune, 150ml, Arkopharma

87,90 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc Epuizat
Laboratorul ARKOPHARMA, înfiinţat în Franţa în 1980, este unul dintre cei mai activi actori europeni de pe Piaţa nereglementată (OTC) care operează în domeniul fitoterapiei (medicamentele pe bază de plante), medicamentelor naturiste, suplimentelor alimentare şi produselor homeopatice.

Concentrându-se pe o abordare globală asupra sănătăţii şi bunăstării organismului, Arkopharma a dezvoltat în ultimele decenii formule brevetate cu scopul de a satisface nevoile consumatorilor în diferite domenii, printre acestea numărându-se remarcabila sa gamă de produse pentru păr şi unghii FORCAPIL® ,cunoscută pe numeroase pieţe şi sub denumirea comercială ARKOCAPIL®.
Părul reprezintă una dintre podoabele noastre cele mai de preţ, ne pune în evidenţă personalitatea şi dă înfăţişării noastre strălucire, atunci când are elasticitate şi este sănătos.

Întrucât vitalitatea şi căderea prematură a acestuia depind în aceeaşi măsură atât de factorii genetici cât şi de stilul de viaţă şi de alimentaţie, pentru a creşte viguros părul are nevoie de o alimentaţie echilibrată şi de tratamente specifice.

Produsele FORCAPIL® (capsule şi loţiune) - create de către Departamentul de cercetare şi dezvoltare ARKOPHARMA - se bazează pe formule complexe cu componente specifice precum aminoacizi, vitamine, minerale şi substanţe active prezente în plante.
Sursa: https://www.forcapil.com/ro/